ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pentru că am primit nenumărate mesaje, în care ni s-a cerut disponibilitatea filmului spre vizionare, am hotărât să difuzăm luni, 6 mai, a doua zi de Paști, filmul "21 de Rubini” la Realitatea TV, de la ora 22.00!

Sărbători cu bucurie tuturor!”, a anunțat azi pagina de Facebook a filmului mult discutat, dispărut brusc din cinematografe și reapărut la Festivalul de Film de la Moscova, unde regizorul, preotul Ciprian Mega, s-a aflat împreună cu actorul principal Dorel Vișan.

Filmul controversat, cu o distribuție de excepție, între care se numără Mickey Rourke, Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dezbate corupția și mafia homosexuală din Biserică și Sistemul care guvernează societetea românească de azi.

Citiți și Pr. Ioan Istrati: Am fost la filmul 21 de rubini. Sunt în Biserică oameni sfinți și păcătoși, și buni și răi, și pe toți Dumnezeu îi mângâie și îi vindecă plângând. Chiar de unii s-ar simți vexați, filmul ne trage cu picioarele pe pământ și ne smerește

ACTUALIZARE - Cronici:

Prof. Ilie Bădescu: 21 de rubini

Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega