ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de mii de nemți care doresc să se opună, pe toate căile, predării materiei "diversitate sexuală" în școlile germane s-au mobilizat. La posturile de televiziune, în diverse întruniri, dar și în stradă, germanii fac front comun, în numele familiei tradiționale, împotriva introducerii unei astfel de materii.

Familia tradițională vrea să își facă simțită prezența și în Germania. Un val de proteste, fără precedent, a cuprins această țară occidentală, mii de oameni ieșind în stradă pentru a se opune introducerii ca materie obligatorie, în școli, a "diversității sexuale". 

Cu sloganuri ca "Vrem să ne protejăm copiii!", "Stopați îndoctrinarea", "Stop ideologiei genului", nemții care spun că lucrurile au ajuns mult prea departe în privința îndoctrinării celor mici s-au organizat. Conduși de o rețea de asociații germane, intitulată "Demo fur Alle"(manifestații pentru toți), după modelul francez cunoscut ca "Manif pour tous", au hotărât să își facă auzită vocea. Mai mult, acum își propun să aibă și o "Zi a familiei".
 
Mesajul lor principal este acela că, mai presus de orice, este căsătoria între un bărbat și o femeie, familia tradițională. Iar printre cei care îi sprijină deschis se numără și diverși membri ai partidului lui Merkel și ai Alternativei pentru Germania.

Conform datelor furnizate de asociație și publicate de Deutsche Welle, peste un milion de germani au aderat la mișcarea " Demo für Alle", cu intenția de a sprijini familia tradițională.
 
În unele țări din nordul Europei au fost experimentate deja, în diverse școli, noi programme pedagogice inspirate de aceste teorii. In virtutea acestora, în primii ani de viață, fetițele și băieții ar trebui crescuți și educați fără nici o referire la sex sau la genul feminin sau masculin, urmând ca mai tîrziu copiii să-și aleagă singuri… identitatea.