ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prăbușirea spre stânga a Statelor Unite nu se limitează doar la asaltul progresismului, cenzura instituționalizată sau dictatura minorităților. A apărut și cultul personalității.

Nicolae și Elena Ceaușescu ar fi fost invidioși. Modelul nord-coreean prinde rădăcini în ceea ce a fost cândva fieful lumii libere și al capitalismului.

Mașinăria de propagandă americană escaladează cu fiecare zi ce trece noi culmi ale penibilului.

Pentru ca demonizarea lui Donald Trump și a forțelor MAGA să reușească a fost nevoie mai întâi ca goarnele publice să închidă ochii la senilitatea lui Biden și la inepția Kamalei Harris.

A fost primul pas.

După care cultul personalității a venit firesc.

Iată, de exemplu, scena halucinantă petrecută în emisiunea pe care Drew Barrymore o realizează pentru canalul CBS.

La ultima ediție, actrița de la Hollywood a avut-o invitată pe vicepreședinta Kamala Harris.

Într-un elan dezgustător de lingușeală, Barrymore i-a luat mâinile invitatei și privind-o cu venerație i-a spus:

„M-am gândit că toți în lume, în acest moment, avem cu adevărat nevoie de o îmbrățișare extraordinară, dar în țara noastră avem nevoie ca tu să fii Mamala națiunii.”

Harris însăși a părut uluită de efuziunea actriței, astfel încât a fost incapabilă să-și elibereze faimoasele cascade de râs și panseurile logoreice.

Tot ce a putut să emită a fost un șir de onomatopee monosilabice.

Iată scena:

Dacă mai aveți rezerve de masochism, iată un fragment mai lung din dezgustătoarea emisiune: