ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Rand Paul, care dorește să obțină candidatura Partidului Republican la președinția Statelor Unite ale Americii, a dat vina pe propriul partid pentru apariția grupării teroriste Statul Islamic, informează ediția electronică a The New York Post.

"ISIS există și a crescut mai puternică pentru că 'șoimii' din partidul meu au oferit arme fără discernământ. Ei i-au creat pe oamenii ăștia. ISIS este peste tot în Libia pentru că aceiași 'șoimi' au fost încântați de războiul lui Hillary Clinton din Libia. Au vrut și mai mult ca ea", a spus Paul.

Senatorul Rand Paul a ieșit în evidență cu câteva declarații curajoase în ceea ce privește politica externă americană. Acesta dorește ca SUA să nu mai finanțeze atât de puternic guverne din alte țări și este împotriva Legii Patriot, care permite spionarea propriilor cetățeni.

A fost printre puținii membri ai Partidului Republican care s-a opus acțiunilor militare ale SUA în Siria. În ceea ce privește Statul Islamic, Rand Paul a declarat în mai multe rânduri că-și dorește o coaliție a țărilor arabe în teatrele de operațiuni, în locul implicării SUA.