ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de imigranți au dispărut dintr-o tabără din Germania. Circa 700 de persoane din cele 4.000 cazate în centrul special creat pentru ei în Saxonia de Jos au plecat săptămâna trecută, fără ca autoritățile să știe unde.  

Cel mai probabil refugiaților nu le-a priit traiul în provincie și au plecat spre zonele urbane. Mulți dintre refugiați nu fuseseră înregistrați, autoritățile germane neștiind acum să îi identifice.

Acesta nu este singurul caz de acest fel.  Un parlamentar german care a făcut o vizită la un centru pentru refugiați din Lingen a constatat că jumătate dintre cele 212 persoane cazate aici lipsesc, scrie The Local, citat de b1.ro.

Și autoritățile din Suedia s-au lovit de situaţii similare. Mai multi imigranți veniți din Orientul Mijlociu au refuzat să coboare din autobuzele cu care fuseseră transportați până la destinația unde urmau să fie cazați, pe motiv că nu vor să fie cazați la țară.

În timp ce imigranții dispar în masă din centrele unde sunt cazați, locuitorii unui sat german de numai 60 de persoane sunt obligaţi să primească aproximativ 1.500 persoane din Orientul Mijlociu. Comunitatea locală a fost luată prin surprindere de planurile care le-au fost hărăzite.