ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Time to make history" (E momentul să facem istorie). Aceasta a fost replica din serialul de desene animate al Nickelodeon "The Loud House" care a precedat apariția, pentru prima dată, a unor părinți gay, într-o producție a canalului american pentru copii, notează Ozap.com și Variety.com, potrivit paginademedia.ro.

Mai exact, în episodul 20 al acestui serial animat care înfățișează aventurile unui băiețel înconjurat de 10 surori, a apărut cel mai bun prieten al acestuia, care a venit pentru a se juca împreună. Prietenul personajului principal este adus de cei doi tați ai săi, care își lasă copilul să petreacă noaptea la amicul său, nu înainte de a-și lua mai multe măsuri de precauție.

A fost pentru prima dată când televiziunea americană pentru copii a introdus în programele sale o familie cu părinți homosexuali, dar n-a fost prima dată când această minoritate sexuală a fost reprezentată în animațiile sale. Anul trecut, serialul "The Legend of Korra" a prezentat o idilă între două personaje feminine ale producției de animație.

Nickelodeon este un post de televiziune pentru copii prezent și în rețelele de cablu din România.