ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vizita președintelui României în SUA nu a trecut neobservată de către mass-media americană. Astfel, jurnalistul american Mike Cernovich, a afirmat imediat după conferința de presă Trump - Iohannis că vizita președintelui român la Casa Albă este legată de magnatul americano-maghiar, George Soroș.

Într-un scurt comentariu difuzat la celebra emisiune conservatoare americană Info Wars, Cernovich susține că România este ținta lui Soroș și că acesta este motivul pentru care Iohannis a fost convocat de către Donald Trump.

Mai mult, Cernovich spune că a avertizat încă din 30 martie că următoarea țintă a lui Soroș este România. 

Cernovich este un jurnalist american, auto-definit conservator, despre care celebra revistă Foreign Policy, scria că este purtătorul de cuvânt neoficial al consilierului prezidențial Steve Bannon. Foreign Policy scria că Cernovich spune cu voce tare ceea ce Steve Bannon nu poate. Totodată, Cernovich este un jurnalist acreditat la Casa Albă, unde a participat la întâlniri cu președintele Trump.

Interesant este că Cernovich afirmă, la un moment dat, că jurnaliștii români care au pus întrebări la Casa Albă sunt „pe statul de plată al lui Soroș”. În deschiderea emisiunii apare Cristian Pantazi, redactorul șef al Hotnews.ro, publicație susținătoare deschisă a ideologiei promovată de George Soroș și a lui Klaus Iohannis și care l-a întrebat pe Trump despre lupta anti-corupție de la București.
 
Indirect, spusele ziaristului american au fost confirnate de directorul EVZ, Dan Andronic, care a scris pe facebook că întrebările puse de ziariștii români au fost pregătite cu staff-ul președintelui Iohannis, totul făcând parte din campania pentru (re)alegerea președintelui. Pe 14 noiembrie 2016, ActiveNews prezenta în exclusivitate dovada că președintele Iohannis a fost membru al unui think-thank Soroș.

„Mă amuză cum UM Hotnews își face datoria față de Patrie!  Numai fraierii nu știu că cei care pun întrebări la Casa Albă sunt selecționați dinainte, iar întrebările sunt pregătite cu staff-ul președintelui.
Asta ca să nu vă mirați prea tare de ce urmează.
Cazul Cristi Pantazi din 2017 îmi aduce aminte de Cazul Corina Crețu din 1995. 
De la Iohannis la Iliescu, înapoi...
De la Cronica Română a lui Horia Alexandrescu la Hotnews-ul lui Cristi Pantazi, înainte...
Pentru că voi sunteți mai tineri, vă povestesc întâmplarea la care am asistat. 
Tot la Casa Albă s-a petrecut, acum 22 de ani: 
"În septembrie 1995, în timp ce Ion Iliescu își încheia declarația, pe peluză a apărut președintele Bill Clinton care se îndrepta spre o altă întâlnire. În acel moment a fost interpelat de o voce dinspre grupul de ziariști români: 'Mr.President, Mr.President...!'
Contrar protocolului, Clinton s-a întors și s-a apropiat de grup, răspunzând solicitării de a caracteriza, în câteva cuvinte, întâlnirea avută. A făcut-o, spre surpriza tuturor celor prezenți, cu amabilitate, în stilul său caracteristic.
Vocea venită dinspre 'țarcul' ziariștilor era a Corinei Crețu, pe atunci reporter la o publicație din Capitală, aceasta rămânând în posesia titlului de unic ziarist român care a izbutit să 'smulgă' un interviu unui președinte american".
Așa își aduce aminte și Octavian Andronic. 
Numai că "interviul" era o simplă declarație. 
De genul : Take care of this guy! 
Pot să vă spun că totul a fost aranjat, ca Bill Clinton să-l susțină pe Ion Iliescu. Veneau alegerile prezidențiale, pe care le va câștiga Emil Constantinescu.
Atunci a funcționat cam același lobby ca și în cazul lui Pantazi de la UM Hotnews în 2017.
După care Pantazi a postat pe FB un mesaj de genul: Punem țara înainte de orice, datoria înainte de propria persoană, suntem mândri știind că tot ceea ce facem este pentru România!
Orice coincidență este doar întâmplătoare”, a scris Andronic pe facebook.

 
 
Iată ce a spus Mike Cernovich:

„Am primit multe rapoarte că George Soroș se află în aceste zile în România și încearcă să distrugă poporul român.

Am scris pe twitter încă de pe 30 martie că „România este următoarea țintă a lui Soroș. Țineți-vă ochii pe România” și apoi, ca să vezi, președintele Trump are o conferință de presă comună cu președintele României.

Asta arată cât de anticipativ este Alex Jones (fondatorul siteului InfoWars-n.n.), eu sau emisiunea Info Wars.

Soroș încearcă să preia controlul acelor țări din Europa de Est care încă mai un simț identitar, de mândrie națională. Sunt popoare naționaliste și nu vor să fie distruse așa cum au fost deja Germania, Austria sau Marea Britanie.

Soroș e acolo (în România - n.n.) și bagă foarte mulți bani în știri false. Fac pariu că o parte din așa-zișii jurnaliști aflați acolo ( la conferința de presă Trump - Iohannis -n.n.) și întrebau de România, sunt pe statul de plată al lui Soroș. Ne gândim să trimitem pe cineva acolo (în România), să monitorizăm situația, să primim informații din interior, pentru trăim vremuri excepționale, în care totul pare conectat. Globaliștii tratează totul ca pe niște piese de puzzle și mereu încep cu țări mai mici, din estul Europei, pentru că știu că nu primesc foarte multă atenție.

Dacă eu sau Alex Jones facem o glumă despre fata lui Obama, devine știre de prima pagină, în timp ce situații grave din țări precum Macedonia sau România nu primesc deloc atenție, sunt îngropate”. 
George Soros’ Plot to Destroy Romania

George Soros’ Plot to Destroy Romania

Posted by Alex Jones on 11 Iunie 2017