ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie, este în greva foamei de aproape o lună.

Protestul său se desfășoară în București, în fața Ambasadei Angliei.

Copiii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și au fost dați spre adopție unui cuplu gay. În această primăvară, CEDO a refuzat punerea pe rol a unei sesizări a lui Florin Barbu.

Barbu a postat pe Facebook un mesaj în care spune că este convins că cei doi copii ai săi au fost uciși pentru organe.

„Sunt convins pe zi ce trece, copiii nu mai trăiesc! Rinichii, ficații, organele lor interne au fost vândute? Normal că nu vor să mă lase să vorbesc cu ei! Nu mai au ce să-mi arate deoarece copiii nu mai trăiesc!

Asta sau au fost maltratați până la moarte. Altfel nu se explică de ce nu au curaj să mă lase să vorbesc cu ei să mă conving că sunt bine! Vor să mă mintă că sunt bine ca să renunț la greva foamei! Dacă nu le păsa că eu o să mor în orice clipă, cu siguranță nu le păsa nici de copiii mei și nici de ....!

Considerați că dacă închei greva foamei mă vor lăsa să vorbesc cu copiii mei și îi vor repatria? Eu nu cred! Și data trecută când am făcut greva foamei mi-au promis că dacă mă opresc o să se ocupe de caz. Dar nu s-a întâmplat nimic! Unde sunt copiii mei? Cine îi aduce înapoi?”, a spus Barbu.