ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Susțin din toată inima proiectul de revizuire a Constituției în sensul protejării familiei de diversele atacuri ideologice.
 
E o bătălie foarte dificilă care va putea să ducă, în caz de nevoie, la renașterea României creștine și normale, după 26 de ani de deșănțată propagandă socialist-liberal-progresistă.

Semnele sunt îmbucurătoare. Ungaria este condusă democratic de conservatori-creștini, Polonia la fel. În Cehia, o dreaptă conservatoare sănătoasă, chiar dacă nu creștină, e tot timpul în fruntea țării. În Slovenia, de două ori cetățenii sloveni au spus un nu hotărât încercărilor lobby-ului sorosist-progresist de a impune imoralitatea ca normă morală, prin acceptarea „căsătoriilor” homosexuale.

A sosit momentul ca și România să aleagă: vrea normalitatea, sau să se lase deformată de cancerul progresist care a dus la degenerarea Occidentului?
Nu e o bătălie de mică importanță.
De votul acesta depind foarte multe- inclusiv felul în care ne vom înfățișa, ca români la Judecata lui Dumnezeu și a istoriei: ca oameni demni, europeni adevărați, cu valori creștine și rațiune neîntunecată ideologic? Sau ca niște degenerați?

Dar acest vot va pune împreună, umăr la umăr, creștinii ortodocși, creștinii catolici și creștinii evanghelici, cu musulmani, evrei și chiar agnostici și atei care din respect față de logică și normalitate, vor fi împreună cu noi.
Nu e vreun ecumenism ieftin- este doar o pledoarie pentru normalitate- început pentru renașterea României și a Europei de sub captivitatea ideologică a progresismului.

Pentru aceasta trebuie să ne exercităm dreptul democratic de a solicita revizuirea Constituției pentru ca legea noastră fundamentală să presupună definirea familiei ca fiind întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.
Sunt trei pași de făcut: să semnăm pentru această inițiativă, în ziua referendumului, să ne convingem prietenii să iasă la vot și, desigur, să votăm și noi pentru normalitate.
Este o bătălie democratică și pentru democrație. Dar mai ales o bătălie pentru revenirea României și Europei la normalitate.
 
Acest articol a apărut și pe blogul autorului.