ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc, marți seară, pe drumul spre Poiana Brașov, la Belvedere, scrie presa din Braşov. 

Accidentul a fost provocat de un soldat american, de culoare, aflat la volanul unui jeep, aflat într-o vizibilă stare de ebrietate, iar polițiștii au putut să-i ia alcoolemia.La locul accidentului au fost trimişi procurorii militari.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a trimis două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor. Americanul cobora cu viteză mare din Poiana Brașov, a intrat pe contrasens și a izbit puternic mașina care venea din sens opus, condusă regulamentar.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a precizat că șoferul autotursimului a refuzat să fie transportat la spital, iar cealalt victimă, o tânără de 22 de ani, a fost dusă pentru investigații medicale, acuzând dureri în zona costală. În urma radiografiilor, medicii au constatat că are patru coaste rupte. Are patru coaste fracturate şi ambii plămâni perforaţi. Acum este la reanimare şi toţi prietenii se roagă pentru ea: următoarele două zile sunt critice.