ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunismul a avut la bază Manifestul lui Marx, care promitea raiul, dar a instituționalizat infernul. Naziștii s-au ghidat și ei după un soi de manifest, numit Mein Kampf. Mai puțin cunoscut este faptul că homosexualii și-au scos și ei un manifest, The Gay Manifesto, din 1971, revizuit în 1978,  care susține că familia tradițională, alcătuită din barbat, femeie și copii, bazată pe relații de monogamie și heteronormativitate, e rădăcina tuturor relelor cunscute istoriei. Așa cum se poate vedea într-o analiză exhaustivă a Alianței Familiilor din România, obiectivele Manifestului Gay din 1971 au fost atinse în mare parte. Este doar o chestiune de timp până când vor fi atinse în întregime acolo unde factorii mediatici, politici, oamenii de bună credință și liderii religioși vor îmbrățisa și vor continua să promoveze aceste obiective.
 
Acesta este textul publicat pe site-ul rostonline.ro:

„În 1848 Karl Marx a publicat Manifestul Comunist pledând pentru comunism și un stat comunist. După 69 de ani, în 1917, primul sistem politic comunist cunoscut lumii a fost instaurat în Uniunea Sovietică. A fost cel mai crunt sistem politic cunoscut istoriei, a dăinuit cu puțin peste 70 de ani și în cursul existenței lui a cauzat moartea a zeci de milioane de oameni inocenți, în cel mai atroce genocid cunoscut istoriei. A promis raiul dar a instituționalizat infernul.

În 1925 și 1926 Adolf Hitler a publicat Mein Kampf, militând pentru un sistem politic național socialist fondat pe ideile lui Friedrich Nietzsche și superioritatea rasei germane. După 12 ani, în 1933, primul sistem politic național socialist cunoscut istoriei a fost instaurat în Germania Nazistă. La fel ca Stalin, Hitler a promis al Treilea Reich, un rai pe pământ, dar, tot la fel ca Stalin, a dat omenirii un alt infern. Între 1939 și 1945 nazismul german a cauzat cel mai mare conflict militar cunoscut istoriei, pe parcursul căruia au murit zeci de milioane de oameni nevinovați.

The Gay Manifesto (1971)

Mai puțin cunoscut nouă si, de fapt, întregii lumi, este că în 1971 homosexualii britanici au lansat Manifestul Gay, The Gay Manifesto of 1971, revizuit în 1978.  Nu l-am analizat niciodată până acuma. E vremea să o facem, pentru că, asemenea Manifestului Comunist din 1848 și al lui MeinKampf, Manifestul Gay a întors lumea pe dos, a produs o răsturnare a valorilor nemaicunoscută în istorie și deja a produs milioane de victime inocente. 

Victimizarea continuă, cu ajutorul instituțiilor de stat și internaționale. Paralele între cele trei Manifeste sunt evidente și greu de ignorat. Fiecare a promis o societate nouă, o realitate istorică nouă, radical diferita de cea cu care ființele umane erau obișnuite și în care s-au născut. Una care i-a facut pe oameni curioși, interesați, încrezători că ceea ce le-a fost promis va produce modificări sociale, politice si economice pozitive și le va îmbunătăți viața. Comuniștii au văzut în proprietatea privată rădăcina tuturor relelor și în abolirea ei prescripția pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care societatea s-a confruntat vreme de mii de ani. Ajunși la putere, comuniștii au abolit proprietatea privată cauzând un haos economic nemaîntâlnit până atunci în istorie. Naziștii au văzut rasele „inferioare” din aceași perspectivă: rădăcina tuturor relelor cunoscute istoriei, iar eliminarea lor rețeta pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care arienii se confruntau.

Homosexualii au deținut și încă dețin aceași perspectivă, una care e evidentă din primele rânduri ale Manifestului pe care îl studiem cu deamănuntul mai jos. După cum veți vedea, pentru homosexuali, familia binară, alcătuită din barbat, femeie și copii, bazată pe relații de monogamie și heteronormativitate, e rădăcina tuturor relelor cunscute istoriei. Rețeta pentru rezolvarea acestor probleme e aceiași: eliminarea familiei, a heteronormativității și a monogamiei.

Frapeaza deasemenea o alta paralela intre cele trei Manifeste: indiferența noastră, a oamenilor decenți și cu bun simț față de ideile radicale semănate cu zeci de ani înainte de instaurarea regimurilor promise. Majoritatea cetatenilor au ignorat Manifestul Comunist, Mein Kampf, si Manifestul Gay din 1971, zimbind si zicindu-si ca ceea ce au citit ori auzit sunt niste idei bizare dar trecatoare si fara consecinte. Asemenea unei dureri de cap. Niste idei care nu vor fi niciodata puse in aplicatie. Dar s-au inselat. Din fericire pentru occidentali, Manifestul Comunist a facuta ravagii doar in Estul Europei, ei fiind scutiti de cruzimea sistemului comunist. Nazismul, insa, a afectat atit occidentalii cit si europenii de est. Iar revolutia sexuala, avind ca varf de lance miscarea homosexuala, face ravagii de citeva decenii mai mult in Occident ca in Europa de Est. Ironic, comunismul ne-a protejat de revolutia sexuala, care e inca relativ recenta in Europa de Est si in Romania.

Nu putem ignora nici perioada relativ scurta de timp intre plantarea ideilor radicale din cele trei Manifeste si consecintele lor. Daca a luat comunismului 69 de ani pentru a-si atinge scopul, lui Hitler i-a luat doar 12 ani, iar revolutiei homosexuale mai putin de 30 de ani. Nici numarul vast al victimelor nu poate fi trecut cu vederea ori exagerat. La fel ca si comunismul si nazismul, revolutia sexuala si homosexuala a facut milioane de victime. Cine sunt victimele revolutiei sexuale? Lista e lunga si ne include si pe noi: victimele divortului (parintii, copiii, nepotii); cei care vizualizeaza ori sunt dependenti de pornografie (in cifre de probabil miliarde de oameni); femeile care au facut ori fac avort; copiii nenascuti ucisi in avort; persoanele dependente de sex; copiii nascuti din surogat care nu isi cunosc mama ori tata; cei care comercializeaza (adica cumpara ori vind) material genetic masculin ori feminin; mamele purtatoare si femeile care sunt folosite pentru a aduce pe lume copii prin surogat; copiii adoptati de homosexuali; ori copiii crescuti de cupluri de acelasi sex.

Usurinta cu care factorii mediatici, politici, si legislativi au imbratisat ideile celor trei Manifeste nu poate sa ne scape nici ea din vedere. Manifestul Comunist, Mein Kampf si Manifestul Gay si-au gasit adepti numerosi si vociferi intr-un timp relativ scurt. Intelectualii, jurnalistii, politicienii, legiutorii, judecatorii, avocatii, si chiar unii factori religiosi au sprijinit si promovat aceste idei toxice fara a se gandi la consecintele lor la fel de toxice.

Ce e Manifestul Gay din 1971?

In 1971 a fost publicat la Londra The Gay Manifesto („Manifestul Gay”) de catre un grup de homosexuali britanici care la vremea aceea se identificau sub numele de Gay Liberation Front („Frontul de Eliberare Gay”). Manifestul Gay a fost revizuit in 1978 si are zece (10) pagini. Ce uimeste privind acest Manifest este ca fara exceptie toate ideile si obiectivele  enuntate in el au fost puse in actiune, transformate in realitate, ori sunt pe cale de a fi transformate in realitate, in Europa Occidentala, America de Nord si, intr-un numar tot mai mare, in multe tari ale lumii. Ultima victima care a capitulat Manifestului Gay a fost Germania, care pe 30 iunie a legalizat casatoriile homosexuale. Manifestul Gay e similar cu Manifestul Comunist si Mein Kampf in mai multe privinte. El identifica un grup social specific, in cazul acesta homosexualii, care se autodefineste ca fiind victimizat de societate; cauzele nemultumirilor homosexualilor; institutiile sociale care ii asupresc; si retetele specifice pentru eliminarea asupririi homosexualilor. Homsexualii se identifica in Manifestul lor ca fiind „maniosi” („angry”), la fel ca toate grupurile asuprite din trecut. Societatea heterosexuala, zic ei, ii trateaza ca si pe niste fiinte sub-umane si e vremea, adauga ei, sa se organizeze si sa actioneze pentru a-si dobindi libertatea.

Institutiile care asupresc homosexualii

Manifestul identifica institutii sociale specifice care in opinia lor ii asupresc. In primul rind e FAMILIA. Asuprirea homosexualilor incepe in familie, unde barbatul e „stapin”, sotia „sclava” barbatului, iar copii „robi” ai barbatului. Prin natura ei, familia se impotriveste homosexualitatii si homosexualilor. („The very form of the family works against homosexuality”). Familia binara fondata pe relatia dintre sexele opuse ii face pe homosexuali sa se simta plini de rusine, vinovatie si falimentari. A doua institutie care asupreste homosexualii e SCOALA deoarece ea promoveza (ori promova la vremea aceea) moralitatea sexualitatii in familie si casatorie, intre un barbat si o femeie casatoriti, bazata pe doctrinele crestinismului. Sistemul educativ era vazut la vremea aceea ca o extensie a moralitatii crestine („an extension of Christian morality”). A treia institutie care asuprea homosexualii era BISERICA. Invatatorile crestine privind sexualitatea si familia erau vazute ca fiind demodate, arhaice si irationale. („Christianity’s archaic and irrational teachings support the family and marriage as the only permitted condition for sex”).

Articolul integral poate fi citit AICI.