ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.

Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Adiminstrației americane a Medicamentelor și Alimentelor au făcut-o la biroul său.
 
Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează site-ul Daily Mail.

Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinul care provoacă autism. Teorie, care, desigur, a fost desființată de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor.
 
Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci în crimă. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.

Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.

Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.