ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ashish Jha, șeful echipei de combatere a COVID de la Casa Albă, a admis în sfârșit că măștile nu au nici un efect în oprirea virusului și că mai bine e să deschizi fereastra.

Într-un interviu acordat recent pentru Philadelphia Inquirer, Jha a recunoscut:

„Nici un studiu din lume nu arată că măștile funcționează atât de bine. Deci, prin obligativitatea purtării măștii nu vei avea niciodată genul de avantaje pe care le vei avea îmbunătățind considerabil calitatea aerului interior. Și e și mai ușor de aplicat.”

Și a adăugat:

„Este deci un domeniu unde facem multe și îi încurajăm pe oameni să utilizeze resursele de care dispun, aface aceste investiții și a începe cu adevărat să îmbunătățească filtrarea ventilației în clădiri.” 

Cu toate acestea, Jha, ca și predecesorul său, Fauci, precum și alți oficiali americani au teroirizat lumea și au pledat cu înverșunare pentru mascarea obligatorie.

Jha a devenit celebru cu puțin timp în urmă, când a declarat că Dumnezeu i-a dat omului două brațe pentru a se vaccina într-unul împotriva COVID și în celălalt împotriva gripei.