ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Președintele Statelor Unite a demonstrat încă o dată că portul măștii nu are nici o legătură cu combaterea bolii, pentru care planeta a fost întoarsă cu fundul în sus.

Un nou clip video îl arată pe Joe Biden purtând mască în timp ce urcă scara Air Force One. Însă, înainte de a intra în avion, și-o dă jos și salută asistența.

Așadar, mască în aer liber, dar fără mască în interior, într-un spațiu aglomerat?

Este absolut aberant chiar și din punctul de vedere al fanaticilor mascării.

Cel mai probabil, cei care dirijează fiecare pas al lui Biden i-au spus să poarte masca până DUPĂ suirea în avion (evident, din rațiuni propagandistice).

Însă senilul personaj a uitat și și-a scos-o ÎNAINTE.

Deși este cvadruplu vaccinat, Biden a fost găsit în ultima vreme pozitiv la COVID în mai multe rânduri.

Anthony Fauci, guru-l lui Biden în materie de COVID, a recunoscut recent că intenția administrației de a reintroduce obligativitatea măștii în avioane și trenuri are ca unic motiv a demonstra cine este jupânul în domeniul deciziilor sanitare. Nici vorbă despre vreo protecție virală.

Invitat la Fox News, Fauci a spus:

„Este mai puțin vorba despre obligativitatea (de a purta mască) în avion și mai mult de dreptul și autoritatea și capacitatea de a lua decizii în domeniul sănătății publice.”

Așadar, obligativitatea măștii este despre exercitarea puterii și despre supunerea oamenilor!

Săptămâna trecută, dr. Leana Wen, analist medical al CNN, editorialistă la Washington Post și una dintre cele mai înverșunate promotoare ale restricțiilor draconice – vaccin, lockdown, mască - a recunoscut că măștile au un efect dezastruos asupra dezvoltării capacității cognitive a copiilor!

Pe 23 august ea semna un editorial în Washington Post cu titlul:

„Sunt medic: Iată de ce copiii mei nu vor purta mască la școală anul acesta.”

Încă din februarie, Wen recunoștea că măștile, pe care le susținuse cu ardoare, sunt absolut inutile în împiedicarea răspândirii COVID.

Ea afirma:

„Decizia de a purta mască trebuie luată de la guvernanți și lăsată la latitudinea fiecărui cetățean.”