ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CEO-ul Blackrock, Larry Fink, și-a lăsat masca să cadă la reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos săptămâna trecută, recunoscând: compania sa este angajată în „forțarea [schimbării] comportamentelor” și în „forțarea schimbării” în numele agendei globaliste a elitei FEM.

„Trebuie să FORȚEZI [schimbarea] comportamentelor”, a declarat Fink în timpul unui discurs în care a apărut ca o versiune tehnocrată a unui dictator comunist de școală veche. „La Blackrock FORȚĂM comportamentele.”

Blackrock deține în esență fiecare corporație majoră din lume, iar acum impune investițiile de capital pe bază de ESG (factori de mediu, sociali si de guvernanță corporativă care să reflecte gradul aderării la politicile „zero emisii”). Puterea Blackrock de a determina fluxurile de capital se aplică și asupra țărilor suverane.