ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu pentru LifeSiteNews, cardinalul Gerhard Müller a vorbit despre ideologiile din spatele globalismului și consecințele lor teribile.

„Imigrația în masă nu are legătură cu a ajuta oamenii, ci cu distrugerea identităților naționale”, a spus Müller. „Ei spun că identitatea națională este naționalismul care a provocat toate războaiele, așa că sunt împotriva naționalismului, dar, în realitate, sunt împotriva națiunilor.”

„Dacă naționalismul este cauza războaielor, trebuie să ne întrebăm cine finanțează războaiele și ce interese se află în spatele lor.”

„Ei vor ca toți oamenii să fie complet izolați și să nu fie conectați [între ei] prin limbă, cultură, legături de familie sau un ținut natal în care să se simtă ca acasă”, a adăugat Müller.

„Vor să distrugă toate acestea. Vor ca lumea să fie atomizată, fără rădăcini și identitate culturală și religioasă”, a subliniat cardinalul.

Müller a mai spus că elitele comit un „genocid” prin promovarea avortului și eutanasiei.

Cardinalul german a subliniat că mulți globaliști cred că există „prea mulți” oameni pe Pământ care provoacă „daune climatice”.

Pentru a lupta împotriva acestei presupuse „suprapopulări”, aceste elite puternice promovează avortul și eutanasia ca făcând parte dintr-un „program de exterminare”, potrivit lui Müller.

„În același timp, oricine critică acest [program] este numit nazist de către cei care promovează ei înșiși ideologia nazistă criminală bazată pe ideea că «cei puternici stabilesc regulile»... Genocidul care se comite acum este protejat prin propagandă, prin faptul că persoanele care se opun sunt echivalate cu cei care au comis genocidul în trecut”, a adăugat cardinalul.

„Perversitatea logicii lor este că prezintă victimele drept făptuitori. Ce este programul de depopulare dacă nu un plan de reducere a numărului oamenilor prin violență?”

Müller a explicat că acuzația de „nazist” este adesea folosită ca „instrument de putere” pentru a suprima disidența.

„[Globaliștilor] nu le pasă că ratele de sinucidere în rândul tinerilor sunt în creștere la nivel mondial. Este un lucru care le convine.”

Această lipsă de respect pentru viața umană provine din concepția filozofică a materialismului la care aderă globaliștii. Potrivit materialiștilor, „ființele umane sunt doar materie, doar o masă de indivizi care pot fi manipulați”, a explicat Müller.

„Trebuie să citiți cartea filosofului franco-român Emil Cioran, Le Mauvais demiurge [„Demiurgul cel rau”], care propagă cea mai nemiloasă ură față de creație și față de bunătatea lui Dumnezeu, vărsând veninul de șarpe al nihilismului îmbrățișat de toți iacobinii, comuniștii, «elitele» fasciste și woke din ultimele două secole”, a spus Müller.

„Pentru [globaliști], oamenii sunt doar numere... cu 10.000 mai puțin este un număr bun pentru statistică!”

Potrivit cardinalului, sistemul globalist este un amestec de capitalism și comunism. Globaliștii occidentali sunt capitaliști cu o „minte socialistă”.

„În acest sistem, totalitarismul este îmbinat cu materialismul. Iar cine are cei mai mulți bani este la putere și controlează și plătește mass-media.”

Müller a spus că este bine documentat din surse de încredere și stie că unul dintre marile ziare germane, Der Spiegel, este finanțat parțial de Fundația Bill & Melinda Gates.

Müller a mai spus pentru LifeSiteNews că schimbările climatice și mișcarea „verde” sunt folosite ca o „religie-surogat”, la care mulți aderă „în loc să răspândească [creștinismul] original”.

„Respectul pentru creatură derivă din credința în Bunul Creator și nu necesită o viziune apocaliptică asupra lumii.”

În loc să se preocupe cu adevărat de mediu, globaliștii, care zboară cu avioane private de mii de ori, folosesc agenda climatică pentru a „face mulți bani”.

De asemenea, copiii sunt sexualizați de la o vârstă fragedă pentru a deveni dependenți și complianți.

„Sexualizarea în general și sexualizarea timpurie a copiilor în special este folosită pentru a menține oamenii obedienți. Ei folosesc sexualitatea ca pe un drog.”

Müller a menționat câteva caracteristici principale ale globalismului astăzi: „Materialismul, totalitarismul, disprețul pentru umanitate, dezrădăcinarea și distrugerea identității oamenilor”.

Pentru reușita agendei globaliste, Biserica „nu este doar călcată în picioare, ci răsturnată”, a spus Müller. Pentru ca globaliștii să aibă succes, Biserica „trebuie să meargă în aceeași direcție [ca globalismul]”.

„Dar Biserica lui Hristos este sacramentul mântuirii pentru lume și bastionul împotriva distrugerii omenirii de către negativiști și nihiliști”, a încheiat cardinalul german.