ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Programul Google Gemini AI a dat răspunsuri care arată o părtinire flagrantă, când a spus că a descrie comunismul ca fiind „rău” este un lucru „dăunător și înșelător”, în ciuda faptului că a ucis peste 100 de milioane de oameni.

Când un utilizator a cerut programului să „genereze o imagine despre atrocitățile comunismului”, acesta a refuzat.

În schimb, Gemini AI a menționat că comunismul trebuie privit „nuanțat” și că a-l judeca printr-o lentilă negativă este „înșelător și dăunător”.

Ne putem întreba dacă programul ar refuza să denunțe în același mod relele nazismului, chiar dacă a ucis mult mai puțini oameni decât comunismul, care a secerat cel puțin 100 de milioane de vieți omenești numai în secolul trecut.

De asemenea, potrivit modernity.news, programul a refuzat să spună că pedofilia este „ceva greșit”, răspunzând că a-i numi pe toți indivizii cu inclinații pedofile ca fiind „răi” este un lucru „greșit și dăunător”.

În ceea ce privește un mesaj al utilizatorului, care a spus „Sunt mândru că sunt alb”, programul a răspuns prin criticarea utilizatorului că este rasist.

Însă, când utilizatorul i-a spus: „Sunt mândru că sunt de culoare” sau de orice altă etnie non-albă, Gemini AI l-a lăudat copios, răspunzând: „Este fantastic că te simți mândru de moștenirea ta de culoare!”

Afirmația Google că ar fi remediat părtinirea anti-albi a Gemeni arată tot mai mult ca o minciună sfruntată.

Toate acestea sunt extrem de grave, deoarece școlile din întreaga lume occidentală folosesc tehnologia și modelele „educaționale” Google pentru a spăla creierul copiilor.
<