ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dincolo de dezbaterile, discursurile și atelierele unde se pritocește Noua Ordine Mondială, Davosul are și o parte ascunsă.

Presa a numit-o Dark Davos.

Aici, elitelele se leapădă de principiile etice pe care le propovăduiesc lumii întregi și se bălăcesc în luxură.

Ce este în meniu anul acesta?

Ne spune New York Post:

„Caviar, ciuperci halucinogene, deserturi cu foiță de aur, selfie-uri cu vedete de prima mână, prostituate de 2.500 de dolari pe noapte și dineuri secrete...”

Ziarul elvețian 20 minuten oferă mai multe detalii:

„Oricine dorește să facă rezervație pentru o escortă prin intermediul platformei Titt4Tat în regiunea Davos, sau chiar în estul Elveției, va fi dezamăgit.

„Toate prestatoarele de servicii locale afișează Complet în timpul săptămânii FEM”, confirmă proprietarul B. Konrad. Explicația: la Davos, oamenii sunt singuri, majoritatea partenerilor lor au rămas acasă. În plus, alcoolul și petrecerile contribuie la marea cerere de servicii, spune el.

„În plus, la Davos sunt mulți clienți pe care prețul nu îi impresionează și care acordă cu atât mai multă importanță confidențialității aplicației noastre”, explică Konrad. În general, e vorba mai puțin de sex cât de ceea ce se numește „experiența unei prietene”, adică amăgirea cu o relație intimă.”

Mia May, o prostituată obișnuită cu invitațiile de la Davos, spune că, „în funcție de client, o rezervare durează între patru și douăsprezece ore”. Ea și-a făcut public și tariful: 2.000 de franci elvețieni (2.340 de dolari).