ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce protestele fermierilor s-au răspândit în toată Europa, eurodeputatul olandez Rob Roos a oferit un interviu lui Del Bigtree de la HighWire, în care a vorbit despre escrocheria schimbărilor climatice impusă de elitele globaliste radicale pentru a putea dobândi și mai multă putere și control.

El s-a referit la un articol din El Pais, intitulat „A nu avea copii înseamnă refuzul conștient de a contribui la dezastrul climatic”, comentând că elitele globaliste care promovează fanatismul climatic sunt, de fapt, împotriva valorilor familiei. 

„Ei sunt împotriva valorilor familiei. Sunt împotriva alimentelor naturale. Sunt împotriva libertății – pentru că, dacă trebuie să cumperi o mașină electrică, acestea sunt aproape de două ori mai scumpe, iar oamenii nu pot cumpăra. Nu este vorba despre mașini, ci despre faptul că nu poți merge nicăieri și trebuie să depinzi de transportul public”, a spus Roos.

„Dacă vrei să controlezi oamenii, trebuie să controlezi CO2, pentru că tot ceea ce facem în viață, faptul că respirăm, trăim, călătorim, mâncăm, totul duce la emisii de CO2. Iar dacă poți controla CO2, poți controla oamenii”, a adăugat el.

Referindu-se la o altă formă de control, a vorbit și despre digitalizare: „Vedem [că vor să impună] identitatea digitală și moneda digitală a băncii centrale – este vorba despre o nouă formă de comunism”.

Roos a explicat că un control total va avea loc atunci când globaliștii vor conecta identitățile digitale ale oamenilor cu moneda digitală a băncii centrale.

Bigtree a răspuns: „O mare parte din această [preluare globalistă a Occidentului] a fost accelerată realmente în timpul Covid”. El a subliniat că FEM a definit epoca Covid drept „Marea Resetare”.

Peste 1.600 de oameni de știință, printre care doi laureați ai Premiului Nobel, au declarat într-o scrisoare: „Nu există o urgență climatică”. Dar, sub pretextul unui dezastru climatic iminent, elitele globaliste, ONG-urile, guvernele, politicienii, megacorporațiile și, bineînțeles, instituțiile media principale promovează frica de dezastrul climatic pentru a impune o resetare a societății.
Interviul complet: