ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Opoziția față de o guvernare globală a fost tema principală la recentul Summit Internațional Covid (ICS-5) de la Washington și la masa rotundă organizată de senatorul Ron Johnson.

Într-un episod al emisiunii „The Defender In-Depth”, realizată săptămâna aceasta, Dr. Meryl Nass, medic internist, expert în războiul biologic și fondator al „Door to Freedom” („Calea către Libertate”), și George Simion, membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României și președintele AUR, au vorbit despre pericolele globalismului și despre mișcările politice care i se opun la nivel internațional.

Discuțiile dintre Nass și Simion au loc în contextul unui electoral pentru SUA, Canada, Regatul Unit și Europa, unde se vor desfășura alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, în mai urmează să fie adoptate de către OMS Acordul pentru pandemii și Amendamentele la Regulamentul Sanitar Internațional (RSI).

Totodată, a avut loc Conferința pentru acțiune politică a conservatorilor (CPAC), care a găzduit ICS-5 și în cadrul căreia a fost adoptată o rezoluție prin care se cere SUA și altor țări să definanțeze OMS și să iasă din această organizație.

Nass a spus că ICS-5 a mers dincolo de discuțiile legate strict de COVID-19, acoperind și alte probleme de importanță majoră pentru umanitate.

„Oamenii vorbesc acum despre o lovitură de stat [prin criza medicala Covid] pentru preluarea controlului asupra lumii, pentru guvernarea globală și folosirea OMS ca o unealtă în acest sens. Cred că acum oamenii și-au dat seama că aceasta face parte dintr-un plan bine gândit pentru suprimarea suveranității națiunilor și este condus în tandem cu alte acțiuni, precum preluarea controlului asupra terenurilor, asupra fermelor”, a spus Nass în cadrul emisiunii.

„Ei chiar recunosc că aceasta înseamnă o preluare a suveranității, prin care OMS încearcă să își aroge dreptul de a impune tuturor națiunilor lumii ce legi trebuie să adopte pentru a se conforma ordinelor OMS”, a spus ea.

„Suntem cu toții împreună în această luptă”

Nass și Simion au subliniat importanța acțiunii CPAC în contextul amenințării tot mai mari a globalismului.

„Noua variantă a virusului nu este socialismul, nu este comunismul. Se numește globalism”, a spus Simion. El a subliniat că [globalismul] este „o continuare” a transumanismului, a culturii woke, al „cancel culture” (anularea culturii) și reprezintă o amenințare la adresa suveranității și a „identităților noastre naționale”.

„[Următoarele] pandemii…, ideologiile schimbărilor climatice vor veni” din globalism, la fel și eforturile de „impunere a controlului social prin implementarea identității digitale”, a adăugat Simion.

De asemenea, Nass a subliniat că „termenii de stânga și dreapta sunt fără sens în acest moment.” „Acum politicieni și activiști înțeleg că suntem cu toții împreună. Am realizat că trebuie să lucrăm cu toții împreună, să ne ajutăm unii pe alții și să luptăm cu inamicul nostru comun, care este globalismul.”

„Cele mai bogate elite au creat organizații precum Forumul Economic Mondial [FEM] și au preluat controlul asupra unor organizații precum ONU și OMS pentru a-și avansa propria agendă, care este controlul global”, a explicat Nass.

Globalismul, reprezentat de organizații precum FEM și programul său „Tinerii Lideri Globali”, i-a ajutat să pregătească „lideri în multe țări și subordonați ai acestora”, a adăugat Nass, menționând că aceștia sunt „membri ai partidelor din ambele spectre politice, dreapta și stânga”.

Astfel de exemple sunt premierul canadian Justin Trudeau, președintele francez Emmanuel Macron și fostul prim-ministru britanic Tony Blair, a precizat Nass, spunând: „Practic, avem partidul globalismului la putere în majoritatea acestor [țări]”.

La rândul său, Simion a menționat că globalismul și acești lideri promovează idei precum orașele de 15 minute, „exerciții” și „simulări” de pandemii precum Evenimentul 201, „limbajul corect politic” și alte concepte „care nu au nicio legătură cu democrația și libertatea”.

În „Occident și în lumea liberă în care am avut încredere și spre care am privit cu speranță... am asistat la suprimarea libertății, a libertății de exprimare, a alegerilor libere, a democrației”, a evidențiat Simion.

„Planul este antidemocratic”, a completat Nass. „De fapt, urmăresc să anuleze libertățile și drepturile care sunt consemnate în Constituția noastră. Însăși OMS a fost înființată pentru a fi o instituție antidemocratică, asemănătoare guvernului UE, unde există un Parlament al UE, doar că [OMS] nu poate face legile.”

„Modul în care elitele urmăresc să preia controlul este să prin aceste organizații antidemocratice care să ajungă să ne conducă și să aibă propriii lor oameni la cârmă”, a adăugat Nass. „De exemplu, OMS, care este finanțată în proporție de 85% de [organizații] filantropice, permite Fundației Bill & Melinda Gates, Clinton Global Initiative și altor organizații finanțatoare să aibă un loc la masă... în timp ce tu și cu mine nu avem acces la acea masă.”

În concluzie, potrivit lui Nass, „oamenii care iau aceste decizii nu sunt preocupați de soarta SUA. Ei sunt preocupați de transferul puterii către un sistem globalist, totalitar, tehnocrat”.

„Doar dictaturile se bazează pe opinii uniforme”

În plus față de rezoluția CPAC, Nass a menționat și H.R.4665 – „Legea privind alocarea din partea Departamentului de Stat, Operațiuni Externe și Programe conexe, 2024” – care ar reduce finanțarea OMS de către SUA. Camera Reprezentanților din SUA a adoptat proiectul de lege în septembrie, iar acum se află în Senat.

„Trebuie să cerem persoanelor care candidează să se familiarizeze cu planul OMS”, a subliniat Nass. Ea a cerut eforturi similare la nivel de state.

Simion a menționat povestea de succes a României. „Am reușit să oprim vaccinarea obligatorie. Am oprit certificatul verde [pașaportul de vaccinare]…, am avut o rată de vaccinare [COVID-19] de 35%”, menționând că România a fost pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește rata mică la nivel național de vaccinare COVID-19

Potrivit lui Simion, „după 50 de ani de comunism, românii au dezvoltat sentimentul că nu pot avea încredere în guvern. Punem la îndoială totul și avem tendința de a critica tot ce vine de la autorități.”

Simion a mai spus că „este un lucru bun, pentru că nu toată lumea trebuie să gândească la fel și trebuie să punem la îndoială tot ce este în jur. Doar dictaturilor le plac opiniile uniforme.”