ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contexul noii legi care se pregătește în Parlamentul European pentru supravegherea biometrică a populației Uniuneii Europene, care anticipează și cardul unic biometric de identitate european, redăm un fragment din discursul lui Yuval Noah Harari, aghiotantul homosexual al lui Klaus Schwab, avut la Forumul pentru Democrație de la Atena în octombrie 2020, desfășurat în parteneriat cu The New York Times.

Yuval Noah Harari, consilier principal al Forumului Economic Mondial, artizan al conceptului tehnocomunismului „brănduit” drept „Marea Resetare”, adeverea încă de atunci suspiciunile societății civile responsabile din țările în care a avut loc Experimentul Covid, adică aproape întreaga planetă.

Practic, Harari recunoștea cu seninătate exact fondul pentru care noi am fost acuzați drept „conspiraționiști”, și anume că actuala Criză Covid a fost creată pentru impunerea la nivel mondial a Dictaturii Biometrice prin intermediul Inteligenței Artificiale și al avansului tehnologic - „inclusiv sub pielea oamenilor”. Cei care citiți aceste rânduri, peste 10 ani, când s-ar putea să fie deja prea târziu, vă veți aduce aminte de noi și de tot ceea ce am scris, drept avertisment, în ultimii ani.

„Covidul este esențial”, spune el, deoarece acesta este cel care îi convinge pe oameni să accepte supravegherea biometrică totală, care va permite "Stalinilor secolului XXI" să monitorizeze și să analizeze „mințile întregii populații, în permanență și astfel încât guvernele să știe ce gândești și ce simți în orice moment”, susține chiar promotorul acestor sisteme de control total.

Vedeți și Agenda Forumului Economic Mondial pentru impunerea identității digitale sub pretextul "siguranței” – avansarea tehnologiilor de identificare digitală biometrică folosite pentru controlul oamenilor în timpul pandemiei de Covid

Reamintim că în București și alte orașe mari deja au fost introduse pe bulevarde și în intersecții camere de supraveghere cu identificare facială biometrică iar noul act de identitate electronic va cuprinde și biometrizare automată a românilor. Tehnologia 5G introdusă inclusiv în stâlpii de iluminat nu va ma da nimănui vreo șansă de mișcare fără supraveghere, mai ales după ce actul de identitate electronic va trece la următorul nivel.

„Nu aveți nevoie de agenți umani. Nu aveți nevoie de analizatori umani. Veți avea doar o mulțime de senzori și o Inteligență Artificială care analizează și gata, ai cel mai diabolic regim totalitar din istorie”, recunoaște micul împielițat al „Marii Resetări” în traducerea oferită de Ionel Trandafir pentru cititorii ActiveNews.

O lucrare publicată sub binecuvântarea Părintelui Justin la Mănăstirea Petru Vodă pe această temă poate fi descărcată gratuit de aici - DICTATURA BIOMETRICĂ