ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a vorbit la Summitul Guvernului Mondial, ediția 2024, afirmând că omenirea face tranziția către „o nouă eră”, „era inteligentă”. Schwab a avertizat că oamenii care refuză să fuzioneze cu inteligența artificială (AI) vor descoperi în curând că nu mai au loc în societate.

Schwab a declarat în fața audienței că a avut o „lungă discuție” cu ChatGPT despre cum va arăta această „nouă eră” a „evoluției” umane. Discuția s-a întins pe 20 de pagini, iar ulterior Schwab a cerut ChatGPT să rezume discuția și să răspundă la întrebarea cum va arăta nouă eră. 

Potrivit răspunsului ChatGPT, citit de Schwab, în „noii zori” ai civilizației umane, „cele mai profunde nevoi și aspirații ale umanității” vor fi armonizate cu tehnologiile celei de-a Patra Revoluții Industriale, precum Inteligența Artificială, roboți, Internetul Lucrurilor, printarea 3D, ingineria genetică, calculatorul cuantic devin „fundamentele vieții noastre zilnice”.

În această „nouă eră” distopică, tehnocratul FEM adept al transumanismului, Klaus Schwab, consideră că oamenii vor fuziona cu lumea digitală și că dimensiunile noastre biologice vor fi modificate.

Schwab a prezis anterior chiar că, în doar zece ani, lumea va arăta „complet diferită față de cea de acum”.

Noua ediție a Summitului Guvernului Mondial s-a desfășurat în perioada 12-14 februarie 2024, la Dubai, Emiratele Arabe Unite, potrivit site-ului oficial al evenimentului, worldgovernmentsummit.org

Potrivit wikipedia, Summitul Guvernului Mondial (World Government Summit) este un eveniment anual care reunește lideri ai guvernelor „pentru un dialog global despre procesul și politicile guvernamentale, cu accent pe problemele futurismului, inovației tehnologice și alte subiecte”.
 
VIDEO: