ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial, condus de Karl Schwab, mentorul Marii Resetări, a prognozat că țările lumii își vor urmări cetățenii după bătăile inimii, dat fiind că recunoașterea facială este îngreunată de purtarea măștii.

Într-un clip video postat pe rețelele sociale miercuri, Forumul explică:

„Sistemele de recunoaștere facială sunt adesea încurcate de măștile faciale, însă ritmul vostru cardiac este la fel de unic cum este fața voastră.”

FEM continuă arătând că agenția spațială americană NASA a creat „un sistem care vă poate identifica plecând de la ritmul vostru cardiac cu ajutorul unui laser”.

Un articol din 2019 publicat în MIT Technology Review arăta că Pentagonul a realizat „prototipul Jetson” al unei mașini capabile să detecteze „semnătura cardiacă unică de la 200 de metri distanță, chiar și prin haine”.

„Heartbeat ID” creat de NASAse dorește să fie „o nouă tehnică biometrică pentru a verifica identitatea unui individ. Aceasta poate fi utilizată la orice, de la schimbarea parolelor la un PC individual la accesarea unui cont bancar.”

Organizația condusă de Klaus Schwab face și alte profeții legate de schimbările pe care pandemia le va produce asupra stilului de viață al oamenilor, străduindu-se să picteze dictatura viitorului în culori pastelate.

Astfel, aceștia nu se vor mai deplasa până la serviciu ci se vor aduna și vor munci în „centre de cartier” dotate cu săli de sport, baruri și galerii de artă, situate „nu mai departe de 15 minute de mers pe jos de acasă”.

Firmele de catering le vor aduce oamenilor mâncarea acasă, în loc ca aceștia să meargă la restaurante, limitând astfel contactele.

„Ce schimbări aduse de era pandemiei ați dori să devină permanente?”, i-a întrebat Forumul pe urmăritorii săi.

Răspunzând întrebării FEM, britanica Laura Dodsworth, autoarea unei cărți senzaționale intitulate „A State Of Fear: How the UK Government Weaponised Fear During The COVID-19 Pandemic” („Un stat al fricii: Cum a folosit guvernul Marii Britanii frica în timpul pandemiei de COVID-19”), a scris:

„Iată cum ar putea arăta viețile noastre dacă tehnocrații «utopiști» (distopiști) decid ce este mai bine pentru noi. De ce aș dori să fiu recunoscută după bătăile inimii? De ce aș dori ca trupul meu să fie supravegheat cu un laser?”

Co-fondatorul Mozilla Firefox, Brendan Eich, a adăugat:

„Nu lăsa niciodată o criză bună să se irosească. Megafoanele voioase te îmbie să nu mergi mai departe de 15 minute de casă și să mănânci insecte gătite de firmele de catering. Nu vreau să fiu identificat după bătăile inimii doar pentru a ușura sarcina lui Big Brother, îngreunată de obligativitatea veșnică a măștii pe care tot el a dictat-o.”

La începutul acestei luni, un alt clip postat de Forumul Economic Mondial prognoza că oamenii de știință vor începe să editeze genoamele pentru „a scrie un nou cod al vieții” și a „recrea organisme pentru scopuri benefice”, citând vaccinurile ARN mesager ca exemple de astfel de inovații.

Clipul proclamă că „era roboților” s-a încheiat și că tehnologia va începe să înlocuiască ceea ce FEM numește „munca înjositoare”.

Forumul de la Davos a fost în avangarda impunerii ideii unei „Mari Resetări”, fondatorul său, Klaus Schwab, declarând anul trecut că virusul de la Wuhan le va oferi liderilor mondiali oportunitatea unei „mari resetări a capitalismului”, pe care a numit-o și „A patra revoluție industrială”.

Schwab a arătat că „lumea trebuie să accționeze coordonat și rapid pentru a reorganiza toate aspectele societăților și economiilor noastre”.

Cu ocazia unui summit virtual organizat de Forum în ianuarie 2021, președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a declarat întru totul de acord cu ideile lui Schwab, afirmând că pandemia de coronavirus a demonstrat că capitalismul „nu mai poate funcționa” în actuala sa formă.