ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vorbind la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial la Davos, Elveția, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat marți că „misinformarea și dezinformarea” reprezintă o amenințare mai mare în lume decât războiul și recesiunile economice.

Aceasta a subliniat că „dezinformarea” constituie cea mai mare problemă, având în vedere că 2024 este „cel mai mare an electoral din istorie”, cu numeroase alegeri care urmează să aibă loc în întreaga lume.

„Pentru comunitatea globală de afaceri, principala îngrijorare în următorii doi ani nu este reprezentată de conflicte sau climă. Ci de dezinformare și misinformare, urmate de polarizare în societățile noastre.”

Von der Leyen a solicitat colaborare între guverne și corporații pentru a lupta împotriva „dezinformarii la scară industrială”, care pune în pericol narațiunile oficiale ale instituției globaliste.

„Multe dintre soluții se află nu numai în colaborarea dintre țări care lucrează împreună, ci și, în mod crucial, în [colaborarea dintre] corporații și guverne, corporații și democrații care lucrează împreună”, a spus Von der Leyen.

„În timp ce guvernele dețin multe pârghii pentru a face față marilor provocări ale timpului nostru, corporațiile dețin inovația, tehnologia, talentele pentru a furniza soluțiile de care avem nevoie pentru a lupta împotriva amenințărilor precum schimbările climatice sau dezinformarea la scară industrială.”

„Vor exista mereu cei care vor încerca să ne exploateze deschiderea, atât din interior, cât și din exterior. Mereu vor exista încercări de a ne pune bețe în roate. De exemplu, dezinformarea și misinformarea”, a adăugat ea.

Declarațiile lui Von der Leyen repetă idei din Raportul privind Riscurile Globale 2024 al FEM, care menționează „dezinformarea” ca fiind cea mai mare amenințare globală, cu excepția vremii extreme.

Teama globaliștilor de informațiile pe care nu le pot controla este evidențiată de alegerea de către FEM a temei pentru întâlnirea din acest an, „Reconstruirea încrederii”, care vine pe fondul neîncrederii larg răspândite a publicului în guverne și instituții de sănătate publică, după ce au mințit despre COVID-19, despre vaccinurile experimentale și despre tratamente alternative precum ivermectina și hidroxiclorochina.

„Dovezile sunt la vedere. Au încercat să ne ucidă. Nu există un mod politicos de a spune acest lucru. Au încercat să ucidă și să incapaciteze omenirea”, a spus Dr. Naomi Wolf în podcastul „War Room”.  

„A apărut recent un studiu care a arătat că 52% dintre americani cred că decesele în exces sunt din cauza vaccinurilor... Oamenii devin conștienți de globaliști și de agenda lor criminală de a ne înrobi.”

„De aceea trebuie să «reconstruiască încrederea». Doar niște sociopați pot crede că, după ce au încercat să ucidă un glob, să-i incapaciteze și să-i sterilizeze pe oameni, pot avea o conferință despre reconstruirea încrederii. Aceasta este acea mentalitate sociopată, acea mentalitate anti-umană.”