ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Procesul meu pentru crime ale gândirii va avea loc marțea viitoare, 23 ianuarie, în Germania Noului Normal”, a anunțat scriitorul C.J. Hopkins într-o postare recentă pe blogul său.  
 
„Scopul unor astfel de urmăriri penale (și al unor urmăriri penale mult mai grave și semnificative, precum cea împotriva lui Julian Assange, de exemplu) este să transmită un mesaj. Încălcarea evidentă a statului de drept, absurditatea flagrantă a acuzațiilor, disprețul manifestat deschis față de principiile democratice, toate acestea fac parte din mesaj. Nu este un mesaj despre lege. Este un mesaj despre putere. Despre cine o are și cine nu. Și despre ce li se întâmplă celor care refuză să se conformeze” - scria C.J. Hopkins anul trecut, ca reacție la aflarea veștii că se confruntă cu o pedeapsă legală în Germania. 

Câteva fragmente relevante din postarea sa recentă:

[Procesul] este deschis publicului, așa că, dacă vă aflați în Berlin, puteți veni la Tribunalul Districtual din Berlin, Turmstraße 91, Camera 371. Procedurile sunt programate să înceapă la ora 12:00.

Da, autoritățile germane m-au trimis în judecată pentru crimele mele de gândire. Sunt acuzat de postări infracționale pe Twitter pentru că am ridiculizat autoritățile germane ale Noului Normal și le-am expus una dintre multele lor minciuni.

Acestea sunt două postări reprezentând crimă-gânditul de care mă fac vinovat:


Textul celui din stânga: „Măștile sunt simboluri ale conformismului ideologic. Doar asta sunt. Niciodată nu au avut alt sens. Nu vă mai comportați ca și cum ar fi însemnat vreodată altceva sau obișnuiți-vă să le purtați.” Cel din dreapta este un citat din Karl Lauterbach, care, credeți sau nu, încă este ministrul Sănătății din Germania. Textul din postare este: „Măștile transmit întotdeauna un semnal”.

Imaginea este de pe coperta cărții mele „Ascensiunea Noului Reich [al Noului] Normal: Eseuri despre fabricarea consimțământului”, Vol. III (2020-2021), care a fost interzisă în Germania de Amazon, Inc. la două zile după ce am postat pe Twitter aceste postări... Tot atunci autoritățile germane au declanșat ancheta penală care a dus la urmărirea mea și au solicitat Twitter să cenzureze postările.

Postările mele au intrat în atenția Hessen CyberCompetenceCenter („Hessen 3C”), un departament al unui alt departament al Ministerului de Interne al Statului Federal Hesse. Hessen CyberCompetenceCenter a raportat apoi postările mele către Biroul Federal de Poliție pentru Investigații Criminale din Germania, Bundeskriminalamt, care a lansat o anchetă penală asupra mea.

De asemenea, Hessen CyberCompetenceCenter a instruit Twitter să cenzureze cele două postări, ceea ce Twitter a și făcut, și mi-a trimis notificare pe 30 august 2022.

Cu o zi mai devreme, pe 29 august, Amazon mi-a interzis cartea în Germania. Nu am încă dovezi concrete despre contacte între autoritățile germane și Amazon, dar... este evident ce s-a întâmplat, nu-i așa?

Hessen CyberCompetenceCenter este un „partener” oficial al „Centrului Național pentru Apărare Cibernetică” (Cyber-AZ) din Germania, cu sediul în Bonn, care, potrivit site-ului Oficiului Federal al Poliției pentru Investigații Criminale, „nu este o autoritate independentă, ci reprezintă o platformă comună, inter-agenții și interinstituțională.” Cyber-AZ a fost fondat în 2011 ca parte a implementării Strategiei de securitate cibernetică (CSS) a Guvernului Federal. Printre „autoritățile de bază” din cadrul Cyber-AZ se număra și Oficiul Federal pentru Protecția Constituției (Bundesamt für Verfassungsschutz, sau BfV) care este, în esență, FBI-ul german.

Acesta este formidabilul aparat de „securitate” care a fost folosit împotriva postărilor mele, care ar amenința Constituția germană, întrucât dau pe față minciunile guvernului german despre măști și îl ridiculizează pe ministrul Sănătății.

Aceasta nu este doar un caz american. Și nu este despre politica „roșu”/„albastru”. Nu este despre „marxismul cultural”, sau „woke-ism” sau „stângiști” sau alți termeni diversioniști. Este vorba despre evoluția sistemului ideologic/de putere globală care a luat ființă acum aproximativ 30 de ani și care devine treptat totalitar pentru noi.

Voi scrie mai multe despre toate aceste chestiuni care țin de totalitarismul global-capitalist probabil în celula mea din închisoarea germană. Conform „Ordinului de pedeapsă” inițial (chiar așa se numește), am fost condamnat la 60 de zile de închisoare sau voi fi sancționat cu plata unei amenzi de 3.600 de euro, dar acum, pentru că am cerut un proces, judecătorul poate veni cu o condamnare total diferită.