ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilier al lui Klaus Schwab, unul dintre favoriții lui Barack Obama și unul dintre cei mai notorii teoreticieni ai globalizării, Yuval Harari și-a exprimat temerile față de un nou mandat al lui Donald Trump.

Într-un interviu acordat britanicului Steve Bartlett, Harari a părut să recunoască lipsa de popularitate a Noii Ordini Mondiale promovate de globaliști.

Când realizatorul l-a întrebat: „Sunteți îngrijorat că Trump ar putea fi ales din nou peste puțin timp?”, acesta a răspuns: „Cred că este foarte probabil (să fie ales)”.

Și a adăugat:

„...iar dacă se întâmplă asta, va fi probabil ca o lovitură de moarte pentru ce mai rămâne din ordinea mondială... Iar Trump o spune deschis.”

Harari a încercat să acrediteze ideea că între Patriotism și Globalism nu este nici o incompatibilitate și l-a acuzat pe Trump că încearcă să creeze o falie între ele.

„Trebuie să fie clar că mulți dintre acești politicieni prezintă o falsă dihotomie, o falsă viziune binară asupra lumii, ca și cum ar trebui să alegi între patriotism și globalism, între a fi loial țării tale și a fi loial față de un fel de guvern mondial sau așa ceva...”

Puteți urmări mai jos integral interviul lui Harari, în care, printre altele, avertizează că urmează noi războaie.