ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O sesiune video de propagandă pentru vaccinul Covid în regiunea italiană Abruzzo a avut un deznodământ nedorit pentru propagandiștii vaccinării. Actrița Eleonora Brigliadori, cunoscută personalitate media din Italia, a spus ceea ce gândește ea despre arma de distrugere în masă al celui de-al Treilea Război Mondial: Vaccinul.

 

Urmăriți filmarea tradusă în română și devenită virală pe grupurile Telegram:

Faimoasă ȋn Italia ca actriƫă, model și personalitate la televiziune, Eleonora Brigliadori a fost chemată să facă publicitate "vaccinului", dar ea l-a DEMASCAT. Redăm dialogul, tradus de un cititor ActiveNews:

- Sunteƫi aici ca să le spuneƫi oamenilor să se vaccineze?

NU, nu să se vaccineze, să priceapă că nu e un vaccin, ci un SISTEM DE DISTRUGERE!

- Noi ȋnregistrăm spoturi publicitare despre vaccin.

Ȋmi pare rău, voi puteƫi să vă faceƫi publicitatea pe care-o vreƫi, dar eu spun ADEVĂRUL.

- Dar..., o ȋntrebare.

Orice vreƫi, spuneƫi-mi.

- Noi...

„Noi” fiind cine?

- Regiunea Abruzzo.

Ok, regiunea Abruzzo face publicitate ca să-i trimită pe oameni la măcel. Băieƫi, glumiƫi?

Nu putem să spunem asta...

Nu, dar o să vedeƫi ce se va ȋntȃmpla ȋn 18 luni! Salvaƫi-i pe toƫi! Fiƫi prima regiune care-și slavează cetăƫenii, spunȃndu-le: „Nu vă vaccinaƫi!” „Nu purtaƫi măștile!” Ȋntoarceƫi-vă la viaƫă! Viaƫa e aici, dar dacă voi nu o trăiƫi, o pierdeƫi. Viaƫa e aici, dar dacă voi nu o vedeƫi, nu o trăiƫi ȋn realitatea voastră, o pierdeƫi.  Și cine are o putere dar n-o exercită, o pierde.

Asta e ȋntr-adevăr o lege a naturii. Cȃnd e momentul tău să „ȋnflorești”, să vorbești, fă-o! Cȃnd e momentul să spui „ajunge cu tȃmpeniile”, spune-o! Nu e așa de greu. Ȋn fiecare zi, cu toƫi pe care-i ȋntȃlniƫi, oriunde mergeƫi.

Poate că pentru asta am venit aici. Poate că pentru asta simt să spun cȃnd e ȋnregistrată o publicitate pentru un lucru nebunesc, că acesta e un lucru nebunesc.

Că masca nu vă protejează deloc, dar trimite un scurtcircuit sinapselor voastre. Nu mai gȃndiƫi bine de cȃnd v-aƫi mascat. Ȋnƫelegeƫi asta!

Ȋnainte să luaƫi decizii pentru viaƫa voastră, trăiƫi măcar o săptămȃnă viaƫa așa cum o trăiaƫi mai ȋnainte (de plandemie).

VĂ UCID, poftim! Eu ȋncerc să vă salvez! Nu mă interesează partidul, vȃrsta... Fiecare om trebuie să decidă el cȃnd trebuie să moară. Nu trebuie să fie cineva care din camera de butoane ȋƫi trimite printr-un impuls de 5G un scurtcircuit la creier sau la inimă sau la un alt organ. Pentru că asta e ceea ce se ȋntȃmplă.

Pentru că grafitul care e ȋnăuntru (injecƫiei), are puterea prin această (proteină) spike să realizeze scurtcircuite exact acolo unde sunteƫi cei mai slabi. Dar asta o veƫi descoperi ȋn 18 luni și de atunci ȋncolo, pentru că oamenii vor ȋncepe să moară ca muștele. Dar va părea ca și cum vaccinul nu e cauza la asta.

Pentru că ăsta e planul, să cauzeze agravarea bolilor voastre, ȋn tăcere. Și de la acea (proteină) spike care vă distruge genomul (ADN-ul), NU MAI SUNTEȚI FII AI LUI DUMNEZEU, din acel moment. Sunteƫi colonizaƫi de o entitate satanică, care face din voi o marfă, pentru că voi veƫi corespunde unui cod, care pentru ei va fi un „ȋnregistrat”. Un copyright, introduc un copyright ȋn genele voastre.

Iar acesta e un delict care ȋn comparaƫie cu cele de la Nürnberg le face pe astea să pălească.

Dar nici unul nu v-o spune! Eu v-o spun azi, ziua de 9 iulie. Ieri am fost bucuroasă să sărbătoresc a 27-a zi de naștere a fiicei mele cele mai mici. Chiar dacă nu am mai avut alƫi copii, după părerea mea toƫi tinerii, de la cei de 27 de ani și pȃnă la gravide, trebuie să fie protejaƫi. Și dacă fac acest vaccin, devin sterili, și vor avea o grămadă de probleme.

Ne confruntăm cu al Treilea Război Mondial, nu mai are loc pe cer, are loc ȋn sȃngele vostru, ȋn inima voastră, ȋn cuvintele voastre și ȋn gȃndurile voastre, dar mai ales ȋn VOINȚA voastră. Așa că mișcaƫi-vă un pas, faceƫi un gest, ȋntindeƫi o mȃnă, daƫi-vă jos măștile și trăiƫi!

Mulƫumim, mulƫumim.O să ne concedieze..., o să ne concedieze... 
 

Mai jos, o emisiune TV pe aceeași temă cu Eleonora Brigliadori: Vaccinul e satana. VIDEO: