ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția lui Justin Bieber, care înțelegem că e un fel de vedetă internațională, fotomodela Hailey Bieber, a fost internată în spital după ce a suferit „simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral” din cauza unui „mic cheag de sânge” în creier, a transmis ieri The Independent.

Fotomodelul în vârstă de doar 25 de ani a fost internat la un spital de lângă Palm Springs în urmă cu câteva zile pentru o afecțiune legată de creier.

Sâmbătă (12 martie), ea a povestit fanilor într-un Instagram Story: „Joi dimineață, stăteam la micul dejun cu soțul meu când am început să am simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral și am fost dusă la spital.”

„Au descoperit că suferisem un cheag de sânge foarte mic la nivelul creierului, ceea ce a cauzat o mică lipsă de oxigen, dar corpul meu a trecut de unul singur și mi-am revenit complet în câteva ore.”

Cu toată revenirea ea a continuat să stea în spital încă câteva zile.

Bieber, care este căsătorită cu cântărețul Justin Bieber, a declarat că acum se simte mai bine.

Amândouă vedetele s-au vaccinat pentru că au fost prezente la așa-numita Gală MET 2021, unde cerința era să fie vaccinati toți invitații, după cum ne informează cititorii noștri specializați.

În timpul plandemiei, cântărețul canadian Justin Bieber a făcut un apel patetic pentru susținerea dictatorului mărunt Justin Trudeau, în vederea finanțării testele și vaccinurilor Covid. La concertele sale condiționa accesul de necesitatea certificatului de vaccinare Covid. Cu toate acestea, cântărețul în vârstă de 28 de ani a fost testat pozitiv pentru coronavirus luna trecută și a a trebuit să amâne mai multe concerte din cadrul turneului său Justice World Tour.

Hailey Bieber a numit spitalizarea de urgență din cauza cheagului de sânge la creier „cu siguranță unul dintre cele mai înspăimântătoare momente prin care am trecut vreodată” (foto captură Instagram Story).