ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundația cultural umanitară SO.SI.SE.SA organizează o expoziție de pictură cu totul deosebită, arată un comunicat primit pe adresa redacției.
 
Deosebită pentru că artiștii sunt copii din provincia Lugansk, din estul Ucrainei. Expoziția va avea loc pe 3 august 2016, începând cu orele 18:00, la Grădina de Vară - Zahana 33, Splaiul Unirii, numărul 162. 

Ucraina nu mai este cel mai plăcut loc pentru copilărie, mai ales estul țării, unde situația politică tensionată afectează dezvoltarea armonioasă a tinerilor. SO.SI.SE.SA, cu sprijinul Comitetului Olimpic Român, a invitat în România 50 de copii ucraineni din Lugansk.
 
Tinerii, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, provin din medii defavorizate sau din familii monoparentale, cu situații financiare precare. Mulți dintre copii visează să devină pictori, astfel că, în data de 3 august, fundația SO.SI.SE.SA organizează o expoziție de pictură cu vânzare.
 
Fondurile obținute îi vor ajuta pe tineri să aibă cel puțin o vacanță liniștită și fără lipsuri în România. În perioada 1-7 august, copiii vor fi într-o tabără socială de artă, la Izvorani, județul Ilfov. Picturile lor vor fi expuse spre vânzare pe 3 august, la Palatul Odeon, Zahana 33, Splaiul Unirii, numărul 162.
 
Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA
email: office@sosisesa.ro

Joi are loc a treia ediție a NovemBEARD, gala bărbaților care decid să-și lase barbă în scop caritabil