ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform sloganului „Meriți să fii surprins”, cel mai nou magazin Lidl din Piatra Neamț și-a surprins clienții în seara de 28 decembrie 2017 cu o ofertă unică: fistic cu șoarece.

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al unui client, care a anunțat și angajații magazinului despre prezența rozătoarei în bolul cu fistic.

Dacă ar fi vorba de un mic magazinaș de cartier probabil că a doua zi dimineața spațiul ar fi deja sigilat de către autorități, mai ales că probele video de pe camerele de supraveghere ar trebui să fie concludente.

Fiind vorba de o mare corporație, totul se va mușamaliza iar Lidl va primi, în cel mai rău caz, un avertisment.

Lidl a transmis un comunicat referitor la acest incident, în care spune că respectă regulile de igienă și, totodată, a deratizat unitatea.

„Lidl respectă cu strictețe măsurile igienico-sanitare impuse, în toate magazinele sale din țară, precum și în cele patru depozite. Astfel, în magazine au loc frecvent operațiuni de deratizare, unitățile din toată țara fiind monitorizate lunar. Se folosesc numai substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și toate acțiunile de combatere a dăunătorilor se realizează de către firme autorizate. Cazul semnalat este unul izolat. Ne cerem scuze clienților noștri pentru disconfortul creat și vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare remedierii situației în cel mai scurt timp posibil”, spune Lidl.