ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Națională Poșta Română a anunțat miercuri lansarea unei colaborări cu eMAG. 

Mai precis, Poșta Română va livra colete către clienții retailerului, iar acestea vor putea fi ridicate dintr-un punct fix, "din unitatea poștală preferată".

Faza pilot a proiectului a presupus două oficii poștale - Buzău 7 și Târgoviște 4.

Strategia Poștei implică extinderea serviciului Postcollect în cele peste 800 de oficii poștale cu VPN, iar toate unitățile vizate vor avea ghișee dedicate, program extins seara și în weekend, informează wall-street.ro.

"Contractul cu eMAG este extrem de important în strategia Poștei Române de a-și extinde cota de piață pe segmentul comerțului online. În același timp, eMAG este partenerul ideal pentru a implementa un proiect inovator cum este Postcollect. Sperăm ca parteneriatul cu cl mai mare retailer online să confirme capacitatea Poștei Române de a se adapta rapid schimbărilor de pe piața serviciilor poștale", a declarat directorul general al Poștei Române.