ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nemulțumiți de prevederile legale privind „căsătoria între persoane același sex”, activiștii LGBT cer acum dreptul de a se căsători cu mai mulți parteneri.

CBS News a promovat recent un nou atac asupra familiei într-un interviu cu avocata Diana Adams, care oferă sprijin legal și sfaturi pentru „persoanele care nu sunt monogame”. Specializată în susținerea protecției legale pentru poligami, aceasta a declarat: „Există lacune semnificative de protecție a persoanelor care nu se încadrează într-o relație monogamă”, scrie churchmilitant.com.

Apărătoarea poligamiei a adăugat: „Există o mulțime de moduri diferite prin care ratăm aceste alte tipuri de beneficii, deoarece căsătoria a fost atât de promovată ca forma ideală a familiei”.

În replică, Jennifer Roback Morse, fondatoarea și președintea Institutului Ruth, autoare a cărții „The Sexual State”, a explicat că scopul comunității LGBT și  al aliaților acestora, după redefinirea căsătoriei, este redefinirea părinților.

„Scopul final pentru revoluționarii sexuali este capturarea statului în vederea redefinirii părinților", a spus Morse. „Vor contract de parenting, fără privilegii „legale sau stimulare a relațiilor biologice”.

„Cuplul de lesbiene cu copii a fost berbecul retoric pentru a realiza asta prin căsătoria homosexuală. Astăzi, persoanele non-monogame consensuale sunt berbecul lor actual”, a spus ea.

Poligamia este interzisă în majoritatea statelor lumii, în special în cele creștine, dar în unele țări, nu este doar un aspect cultural, ci și o măsură acceptată politic.

Europa, Australia și cele două Americi cuprind țările în care poligamia nu doar că reprezintă un aspect repudiat de cultură, ci este interzisă și prin lege.  În plus, se consideră că poligamia poate duce uneori la violuri, răpiri, crime, jafuri, agresiuni fizice.