ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statele Unite doresc o Europă puternică, prosperă și unită, a declarat președintele american, Barack Obama, în cursul vizitei oficiale în Grecia.

„O Europă puternică, prosperă și unită este un lucru bun pentru Statele Unite", a afirmat Barack Obama, evidențiind importanța parteneriatului transatlantic.

„Austeritatea nu poate conduce singură la prosperitate", a subliniat liderul de la Casa Albă, citat de ziarul italian La Repubblica.

Barack Obama a avut întrevederi cu președintele Greciei, Prokopis Paulopoulos, și cu premierul Alexis Tsipras.

Prokopis Paulopoulos i-a mulțumit lui Barack Obama pentru susținerea oferită Greciei în perioada crizei economice și financiare.

Vizita lui Barak Obama la Atena a dat naștere unor proteste ale simpatizanților extremei stângi.

Aproximativ 3.000 de manifestanți au defilat prin centrul orașului. Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene și a interzis apoi orice demonstrație, parcând autobuze pe stradă și instituind cordoane de polițiști.

"Because we don't want to look like a filthy Romanian or something."This is Sweden's new far right, and the country's...

Posted by The Guardian on Monday, November 23, 2015

Declarație a unor tineri politicieni suedezi: Ne îmbrăcăm elegant pentru că nu vrem să arătăm ca un român jegos