ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UE caută mai multe modalități de a ne înlătura libertățile. Vor să ne ia dreptul de proprietate asupra mașinii vechi și să o dea la casare!

Se dorește ca directiva UE privind vehiculele scoase din uz să fie extinsă pentru a deveni atât de draconică încât să ne amintească de Uniunea Sovietică Comunistă.

Se va stabili un nou set de criterii care vor decide dacă vi se va permite să vă păstrați mașina. Dacă mașina dvs. nu îndeplinește criteriile, UE vă va confisca mașina și o va casa.

Unul dintre criterii este că, dacă mașina dvs. nu a trecut prin controlul obișnuit al UE timp de doi ani, atunci este considerată „deșeu” și o vor casa, avertizează bloggerul Peter Sweden.  

Un alt lucru despre care vorbesc ei este introducerea unui „pașaport circular” pentru vehicule. Cu alte cuvinte, un pașaport pentru mașina ta. Este o nebunie.

În cazul în care costul reparației mașinii depășește valoarea mașinii dvs., atunci UE o va confisca și o va casa.

Există totuși o excepție pentru mașinile care au mai mult de 30 de ani. Dar trebuie să fie originale. Înseamnă că, dacă puneți în ea un alt motor decât cel original și mașina dvs. nu a trecut printr-un control UE în ultimii doi ani, atunci o vor casa!

Înseamnă că multe mașini mai vechi vor fi considerate „deșeuri” de către UE și le vor CONFISCA – totul sub pretextul reciclării și îndeplinirii obiectivelor climatice.

În realitate, asta înseamnă că nu vei mai avea mașina ta. În realitate, mașina ta va aparține statului și ei vor decide cât timp poți avea mașina ta. Nu vei deține nimic și vei fi fericit...

Ei folosesc narațiunea despre schimbările climatice și mediu ca un pretext pentru a ne lua libertatea și a ne controla viața.

Iar acest lucru nici măcar nu are sens din perspectiva mediului. Știți ce anume cauzează o cantitate uriașă de emisii de carbon? Producerea de mașini noi. În special producția de mașini electrice noi.

Așa că a confisca și a casa mașinile vechi ale oamenilor pentru a-i obliga să cumpere mașini noi nu este benefic pentru mediu. Repararea unei mașini deja existente cu piese de schimb este de departe cel mai potrivit lucru dacă ne pasă de emisiile de carbon.

Dar nu este vorba cu adevărat despre salvarea mediului. Este vorba despre control.

Ei vor ceea ce numesc drept „circularitate în design și producție”. Ei nu vor să ai mașina ta prea mult timp. Sunt sigur că producătorii de mașini sunt foarte încântați de acest lucru, deoarece le va oferi mai des clienți.

Sau oamenii nu își vor putea permite o mașină nouă așa că vor ajunge să nu dețină deloc o mașină, fiind nevoiți să folosească transportul în comun sau să ia bicicleta.

Puținii oameni care își vor putea permite o nouă mașină electrică scumpă vor fi elitele și bogații.

Acesta este comunismul climatic.