ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conferința anuală a elitelor globaliste din cadrul Forumului Economic Mondial (FEM), care va avea loc la Davos, Elveția, la sfârșitul acestei luni, se va concentra pe „reconstruirea încrederii”.

În micul oraș alpin Davos, miliardarii și birocrații bogați se vor reuni din nou pentru a planifica următorul deceniu al vieții noastre, după ce au coborât din avioanele lor private în stațiunea de lux, scrie jurnalistul de investigație Seamus Bruner.  

În 2024, ei vor munci la planul FEM spunând lumii că tot ce trebuie să facă e să aibă încredere în ei și în obiectivele mărețe pe care le vor atinge pentru „binele” omenirii.

Evenimentul va avea loc în perioada 15-19 ianuarie, iar participarea va fi strict pe bază de invitație.

FEM a publicat un rezumat parțial despre ceea ce va fi pe ordinea de zi la cea de-a 54-a reuniune anuală cu ușile închise, relatează Breitbart.  

În document se menționează că reuniunea va „oferi un spațiu crucial în care se va concentra pe principiile fundamentale pentru stimularea încrederii, printre care transparența, consecvența și responsabilitatea”.

Potrivit planului descris, oficiali guvernamentali din întreaga lume vor fi acolo împreună cu alți reprezentanți nealeși din grupurile interesate să modeleze lumea de mâine.

„Această întâlnire anuală va primi peste 100 [de reprezentanți de] guverne, toate organizațiile internaționale majore, 1000 de parteneri ai Forumului, precum și lideri ai societății civile, experți, reprezentanți ai tinerilor, antreprenori sociali și instituții de presă”, se laudă FEM pe pagina online dedicată evenimentului.  

Cum a apărut FEM? Potrivit Breitbart News, Klaus Schwab a folosit 6.000 de dolari ca fonduri inițiale în 1971 pentru a transforma https://www.politico.eu/article/succession-has-nothing-on-davos-elite-conclave-mulls-next-leader/ Forumul Economic Mondial dintr-o adunare umilă de cadre universitare în cel mai exclusivist club din lume.

FEM acumulează 390 de milioane de dolari anual, căutând să-și sporească puterea economică și să obțină controlul politic și social.