ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm mai jos pentru cititorii Active News un articol excelent al cunoscutului blogger Peter Halligan:

Starea de urgență a existat în timp ce înregistrările „oficiale” de până acum arată 104 milioane de „cazuri” și 1,13 milioane de morți cu C19.

Cifrele de 700.000 de morți și 37 de milioane de răniți sunt obținute prin ajustarea numărului cumulat de decese din SUA raportate la VAERS de 16.537 și a numărului de evenimente adverse de 929.226 la un factor de subraportare de 40.

Lăsând deoparte stabilirea numărului de „cazuri” folosind un test RT-PCR Drosten (tovarăș de drum cu Fauci), care a fost retras, 101 milioane din acele 104 milioane de „cazuri” s-au recuperat fără nici un „ajutor” de la vaccinurile mARN anti-C19.

Recuperările se ridică la 97 la sută din „cazuri” - 97% este un procent mai mare decât orice eficacitate pretinsă în studiile clinice, care au înregistrat, de asemenea, mai multe decese decât decesele din grupul placebo.

De fapt, 94% dintre cei care au murit cu C19, în medie, fiecare a trăit cu un an sau doi mai mult decât durata medie de viață a populației și au avut alte 2-6 boli și afecțiuni mortale (descrise ca „comorbidități”).

Aceasta reduce decesele DOAR cu C19 la aproximativ 68.000 în trei ani = aproximativ 33.000 pe an. Având în vedere că gripa a dispărut în trei ani, nu a existat niciodată o urgență C19.

Concluzie: 700.000 de americani au fost uciși și 37 de milioane au rămas cu leziuni permanente în urma injecțiilor ARNm anti-C19 pe parcursul a doi ani, față de 68.000 de decese și 1,8 milioane de „cazuri” active cu Covid-19.

Prin urmare, au fost de zece ori mai mulți americani uciși de injecția ARNm anti-C19 și de 20 de ori mai mulți răniți decât cei vătămați în timpul stării de urgență care se va încheia pe 11 mai 2023.

Și totuși, nicio stare de urgență nu este declarată pentru genocidul comis prin injecțiile ARNm anti-C19.

Economia Statelor Unite este încă afectată din cauza daunelor masive comise de către mincinoșii criminali care au șantajat, constrâns, ostracizat, radicalizat, segregat și etichetat oamenii drept „infectați” – la fel ca leproșii de altădată – pentru a închide în case, a distanța social, a izola, masca, testa și „vaccina” - și au făcut asta cei care ocupau poziții de responsabilitate:

· în administrația federală, statală, municipală și locală

· pe platformele social media, care s-au ocupat cu cenzura

· în mass-media mainstream – care a făcut publicitate la produsele marilor companii farmaceutice

· în practica din industria medicală, unde ar trebui să se poarte cămăși maro [referire la membrii poliției naziste care purtau uniforme maro] în loc de haine albe

· profesori, asistente medicale, poliție, corporații de toate formele și dimensiunile, de la companii aeriene până la bănci și puncte de vânzare cu amănuntul, la cafenele și restaurante.

Cei 700.000 de americani morți și 37 de milioane de răniți nu se vor întoarce pe câmpul muncii - ceea ce înseamnă că în economia SUA sunt acum cu 15% mai puțini muncitori de toate vârstele. Acest lucru creează lipsuri de orice tip, nu doar de forță de muncă.

Așteptați-vă ca această diagramă să dispară în curând:


Gestionarea falsei pandemii și a stării de urgență a cauzat trecerea a aproximativ zece la sută din întreaga activitate economică din sectorul productiv care urmărea „viața, libertatea și fericirea” printr-o „muncă bine făcută”, într-o stare mizeră, de durere și suferință rezultate din injecțiile toxice și „guvernarea bazată pe hybris”.

Toate acestea pentru că cei responsabili refuză să recunoască „seringa uriașă din cameră”.