ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Supremă a statului New York a hotărât că măsura demiterii angajaților care au refuzat vaccinarea împotriva Covid că este „arbitrară și discreționară”. Cei care trebuie să plătească pentru săvârșirea acestei nedreptăți nu sunt contribuabilii, ci politicienii și companiile care au impus și acceptat acest dictat totalitar și criminal.

O decizie despre care trebuie să afle oamenii din întreaga lume, în special din Canada, Australia și Noua Zeelandă, din Italia sau Franța, țări din Occidentul „democrat” unde au fost impuse cele mai aberante și abuzive reguli prin care persoanele care au refuzat să se vaccineze anti-Covid au fost discriminate și concediate. Totul justificat prin minciuna „sigur și eficient” și „vaccinul oprește transmiterea”.  

Judecătorul Ralph Porzio de la Curtea Supremă din Staten Island a scris, în decizia sa de luni seară, că ordinul prin care a fost impusă anul trecut vaccinarea obligatorie anti-covid a fost ilegal și este neconstituțional.

Judecătorul a ordonat oficialilor orașului să reangajeze și să restituie salariile celor peste 1.750 de angajați care și-au pierdut locul de muncă pentru că au refuzat vaccinul anti-Covid.

„...această instanță consideră că Ordinele comisarilor din 20 octombrie 2021 și din 13 decembrie 2021, precum și Ordinul executiv al primarului nr. 62 sunt arbitrare și discreționare”, a decis instanța de stat.

Hotărârea completă poate fi consultată AICI

Marina Medvin (avocat american al apărării), Twitter: „Curtea Supremă de Stat din NY decide reangajarea tuturor angajaților nevaccinați concediați, ordonă plata lor retroactivă, precizează că statul le-a încălcat drepturile, a acționat în mod arbitrar și discreționar, menționând: «Faptul de a fi vaccinat nu împiedică o persoană să se infecteze sau să transmită Covid-19».”
Desigur, contribuabilii din statul New York vor trebui să ramburseze plățile retroactive (plus drepturile de pensie și contribuțiile la sănătate) pentru deciziile „arbitrare și discreționare” luate de politicieni, scrie Peter Halligan, într-o postare pe blogul său, în care comentează decizia epocală.

NY City a făcut deja recurs. Probabil pentru că politicienii din NY City trebuie să fie trași la răspundere personal pentru plata retroactivă [a acestor oameni care au fost concediați ilegal]! 

Fiecare lucrător din fiecare stat ȘI din fiecare companie care a fost disponibilizat aproximativ în același timp în aceleași condiții va avea un caz de adus [în fața instanței] pentru a fi reintegrat în funcțiile din care au fost concediați sau forțați să plece, cu primirea înapoi a tuturor salariilor și beneficiilor.

În cazul companiilor, acționarii ar putea și trebuie să solicite reparații de la directorii acestor companii și de la departamentele de resurse umane care au acționat în mod similar!”, comentează Peter Halligan.