ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reputata republicană americană Lauren Boebert a fost operată marți în Colorado, după apariția unui cheag de sânge la picior și se așteaptă să se recupereze complet, potrivit unui comunicat de presă, emis de echipa sa de campanie, relatează apnews.com.  

Boebert, susținătoare MAGA, a reprezentat districtul Colorado în 2020 și acum participă la cursa în alegerile primare republicane pentru a ocupa locul fostului reprezentant Ken Buck într-un alt district din stat.

Politiciana a fost internată luni la un spital din nordul Colorado, cu o umflătură gravă la piciorul stâng. După o scanare CT, medicii au descoperit un cheag de sânge acut și au diagnosticat-o pe Boebert cu sindrom May-Thurner.

În urma operației, cheagul a fost îndepărtat și a fost instalat un stent. În comunicatul de presă, spitalul Dr. Rebecca Bade a menționat că persoanele care sunt supuse unei intervenții chirurgicale pentru restabilirea fluxului sanguin, după ce se recuperează, pot trăi și lucra ca de obicei. Boebert a mulțumit echipei medicale.

Într-un articol din 13 august 2021, ea declara: „Ca membră a Congresului, nu am pledat niciodată public pentru sau împotriva administrării vaccinului. Nu am dezvăluit niciodată informațiile mele private de sănătate, deși am precizat clar că, în trecut, soțul meu și cu mine am ales să ne vaccinăm și să ne vaccinăm și copiii.”