ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul post de televiziune CNN comite gafă după gafă. Cel mai cunoscut post de știri din lume și-a pierdut din obiectivitate, fiind acuzat de multe ori, mai ales în ultimele luni, că dezinformează.

Ultimul episod a avut loc vineri, în ziua în care Donald Trump a depus jurământul ca președinte al SUA. Cu această ocazie au avut loc mai multe ceremonii. Președintele Trump și Prima Doamnă Melania Trump au dansat în deschiderea balurilor de învestire pe melodia ”My way”, compusă de Frank Sinatra.

Cei de la CNN au anunțat cu câteva ore înainte de bal că fiica lui Frank Sinatra, Nancy, nu ar fi de acord ca Trump să danseze pe această melodie. Replica a venit imediat: "Nu este adevărat, nu spus asta niciodată! Cine a mințit, CNN?".

Cunoscut pentru atitudinea anti Trump, CNN a lansat ieri o întrebare: „Ce se va întâmpla dacă Donald Trump și vicepreședintele său, Mike Pence, vor fi asasinați mâine?”. Internauții care au vazut acest filmuleț pe canalul YouTube al CNN s-au revoltat. Susținătorii lui Trump au reacționat imediat, comentând că, prin ceea ce face, CNN parcă lansează o invitație, directă, la uciderea președintelui ales al SUA.