ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În anul 2005, Spania a fost prima țară din Uniunea Europeană care a legalizat căsătoria între persoane de același sex. A fost momentul care a dat startul îngrădirii opiniilor și valorilor conservatoare, totul culminând acum cu o veritabilă dictatura homosexuală.

În septembrie 2017, parlamentul spaniol va da votul final pentru proiectul legislativ nr. 122/000097, redactat de formațiunea politică de extremă stângă Podemos și supranumit „Legea Egalității”, ce are ca obiectiv declarat apărarea minorităților sexuale și de „identitate de gen” de orice pretinsă discriminare împotriva lor.

Dacă această plege va trece de Parlament, Spania se va transforma într-o închisoare a conștiinței și o dictatură a ideologiei genului și a promotorilor homosexualității. În spațiul public nu va mai exista nicio dezbatere de idei și nu se va mai putea auzi nicio opinie diferită de a ideologilor revoluției sexuale, scrie portalul Știri pentru viață.

Simpla pronunțare a unei opinii care poate jigni minoritățile în cauză atrage o amendă de până la 3.000 de euro. Nimeni nu va mai putea spune nimic, nimic măcar experții și cei din mediile universitare nu vor mai putea scrie opinii care contrazic ideologia de gen sau afirmă că homosexualitatea este un comportament de risc.

Repetarea unei opinii care a fost etichetată drept jignitoare, postarea ei online și refuzul de a o șterge îi pot atrage „făptașului” o amendă de la 3.000 la 20.000 de euro și interdicția de a mai lucra la stat timp de până la un an de zile.

Activitățile considerate a „promova, încuraja sau incita, direct sau indirect, ura sau violența împotriva persoanelor homosexuale sau transsexuale etc”, publicarea repetată pe Internet a unor opinii ofensatorii poate atrage o amendă între 20.000 și 45.000 de euro, și închiderea activității timp de doi ani. Aceasta va însemna că toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea. Petițiile, conferințele, trainingurile pro-viață și pro-familie nu vor mai avea loc.