ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din USA (CDC), doar persoanele care au făcut anterior „seria completă” de „booster”-e COVID vor fi eligibili pentru viitorul rapel de vaccin ARNm anti-Omicron, care va fi lansat atât de Pfizer, cât și de Moderna în câteva săptămâni.

„Este fascinant să observăm încercarea stupidă a CDC de a determina publicul larg să primească vaccinuri expirate, acționând ca agentul de marketing de facto al Big Pharma, care își desfășoară vânzarea de lichidare a vaccinurilor mRNA”, scrie The Dossier

CNBC relatează că „rapelurile de vaccin Covid recent actualizate, concepute pentru subvarianta BA.5 Omicron, ar urma să fie disponibile în următoarele trei săptămâni. Se ridică o întrebare importantă: cine va fi eligibil să le primească?”


CNBC continuă:

Răspunsul scurt: oricine cu vârsta de peste 12 ani care a finalizat seria inițială de vaccinări, a declarat un purtător de cuvânt al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor pentru CNBC. (...) dacă nu sunteți vaccinat, nu veți fi eligibil pentru formula actualizată până când nu finalizați o serie inițială a vaccinurilor Covid existente.”

Prin urmare, cine dorește cea mai recentă „protecție” împotriva COVID-19, trebuie să facă vaccinurile concepute pentru tulpina din Wuhan.

„Pentru adevărații credincioși în vaccinurile ARNm, injecția Omicron marchează fie a 4-a, fie a 5-a [doză] în programul lor de injectări fără sfârșit. Într-adevăr, meme-ul cu cardul de fidelitate devine realitate”, notează The Dossier.
 

Știrea vine în contextul în care CEO-ului Moderna a declarat că „este pe punctul de a arunca la gunoi 30 de milioane de dolari pentru că nimeni nu vrea [vaccinurile]”. „Avem o mare problemă legată de cerere”, a spus Stephane Bancel, șeful multimiliardar al cartelului Moderna.

Moderna și Pfizer au conceput aceste „boostere” Omicron pentru variante care nu mai există. Ei au susținut că vor actualiza vaccinurile pentru tulpina dominantă actuală. Desigur, și această tulpină va expira probabil în câteva luni.

Potrivit Casei Albe, cele mai noi „boostere” vor deveni disponibile la mijlocul lunii septembrie.

Directorul CDC: „Am făcut greșeli grave”

În mod ridicol, Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, a recunoscut că instituția pe care o conduce „a făcut greșeli grave”, dar, cu toate acestea, pretinde ca oamenii să aibă în continuare încredere în ce spun „experții” de la CDC.

„Glumiți? Să fie clar: Nu puteți avea încredere în acești oameni până când nu recunosc că au ucis peste 500.000 de americani și au vătămat alte milioane cu sfaturile lor proaste”, scrie Steve Kirsch
Kirsch redă comentariul foarte pertinent al unui cititor:

„În primul rând, nu există nicio bază științifică pentru a impune injectarea cu vaccinul inițial. Ca să nu mai vorbim de faptul că cel nou este bivalent (încă nu înțeleg de ce este important să includă în continuare tulpina Wuhan, mie mi se pare irelevant și periculos), prin urmare repetă deja vaccinul anterior într-o oarecare măsură (încă nu se specifică cât de mult din fiecare este în noul vaccin).

În al doilea rând, este o prostie pură, ca și cum cineva care nu a primit vaccinul inițial va fi disperat să îl facă pe cel nou și se va lăsa corupt.”

„Are perfecta dreptate. Este o prostie. Știința nu contează. Nu există absolut nicio bază științifică pentru această cerință. Zero.

Poate că supun oamenii unui test pentru a vedea cât de departe pot merge cu nonsensul lor? Ați văzut vreun medic mainstream care să descrie pe Twitter această cerință drept un nonsens? Partea bună este că [acest nonsens] îi poate împiedica pe oameni să primească cel mai recent vaccin! Rămâne de văzut cât de naivi sunt oamenii”, conchide Steve Kirsch.