ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Trump și soția sa, Melania, au aprins, joi, instalația de lumini care decorează bradul de Crăciun din Washington. Președintele american și Prima Doamnă au transmis urări de Crăciun celor prezenți la ceremonia organizată în parcul aflat între Casa Albă și Monumentul Washington, liderul de la Casa Albă  rostind un scurt discurs în care a făcut o legătură între nașterea lui Hristos și crucea Sa.
 
„În 1923, președintele Calvin Coolidge a aprins primul brad național de Crăciun. Mai târziu, în acea noapte, centrele comunitare afro-americane au organizat o slujbă în aer liber, în timpul căreia Monumentul Washington a fost luminat cu o frumoasă cruce, ca o amintire puternică a sensului Crăciunului”, a  spus Donald Trump.

„În urmă cu mai bine de două mii de ani, o stea strălucitoare a apărut la Răsărit. Magii au venit de departe și au ajuns la Steaua sub care au găsit Sfânta Familie, în Betleem ”, a continuat Trump. „După cum ne spune Biblia, când magii au intrat, L-au văzut pe pruncul Iisus cu Maria, mama Sa, au îngenunchat și I s-au închinat Lui.
 
„Creștinii aduc slavă că Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea”, a spus președintele american, adăugând: „Iisus Hristos ne inspiră să ne iubim unii pe alții, cu inimi pline de generozitate și har.”

Donald Trump a încheiat astfel: ”De Crăciun ne amintim de acest adevăr etern: fiecare persoană este un copil iubit al lui Dumnezeu. Ca o națiune recunoscătoare, lăudăm bucuria familiei, binecuvântările libertății și minunea Crăciunului.

În numele Melaniei și al întregii noastre familii, vă dorim Crăciun fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”.