ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu mult timp înainte de a ajunge la Casa Albă, Donald Trump a avut o scurtă apariție în filmul "Singur acasă 2- Pierdut în New York”, moment despre care acum spune că a fost o onoare, transmite AFP, citată de News.ro.

Potrivit sursei citate, președintele Americii a discutat, marți, cu membri ai armatei, unul dintre aceștia întrebându-l despre apariția în celebrul film de Crăciun.

”Eram un pic mai tânăr”, a povestit Donald Trump, despre momentul în care tocmai achiziționase Plaza Hotel de la New York, locație unde au fost filmate mai multe scene din film. ”A devenit, evident, un mare succes”, a continuat el. ”Este o onoare că am fost implicat într-un asemenea lucru”.

În ”Home Alone 2: Lost in New York”, micul Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, își găsește cu greu drumul în luxul hotelului, în care petrece singur sărbătorile. El oprește un bărbat îmbrăcat cu un pardesiu lung și negru și cu o cravată roșie și-l întreabă unde este recepția. ”La capătul culoarului, la stânga”, îi răspunde Donald Trump.