ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Darius Morris, un fost jucător NBA de baschet, cunoscut în special pentru timpul în care a jucat în echipa americană Los Angeles Lakers, printre alte echipe, a murit la vârsta de doar 33 de ani. Vestea a fost anunțată pentru prima dată de Shams Charania, conducător de echipă NBA, pentru The Athletic and Stadium, relatează thegatewaypundit.com

„Veteranul NBA Darius Morris a murit la vârsta de 33 de ani. Morris a jucat pentru Lakers, 76ers, Clippers, Grizzlies și Nets în perioada 2011-2015”, a scris Charania pe Twitter.

Momentan nu se cunosc împrejurările în care a murit. TMZ a raportat că Morris a fost descoperit fără suflare joi în zona Los Angeles.

„Cu mare tristețe anunțăm decesul fiului nostru drag, Darius Aaron Morris”, a declarat familia lui Morris pentru TMZ.

„În această perioadă, familia lui vă cere să respectați dorințele lor de păstrare a intimității”, a adăugat familia.

Membrii echipei Los Angeles Lakers și-au transmis condoleanțe printr-o postare pe X, exprimându-și tristețea pentru pierderea lui Morris. „Suntem devastați de aflarea veștii morții lui Darius”, menționează aceștia în postare.

De asemenea, echipa Men’s Basketball reprezentând Universitatea din Michigan a transmis condoleanțe: „Comunitatea de baschet din Michigan deplânge moartea lui Darius Morris”.

„Morris a obținut o medie de 3,3 puncte în 132 de jocuri în carieră (17 starturi) cu Lakers și alte patru echipe în patru sezoane NBA. A continuat să joace profesionist în China și Franța, ultima dată a jucat în 2019-2020”, a informat ESPN