ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începe să prindă contur lista oamenilor care vor face parte din administrația Trump. Presa americană scrie că fostul primar al New York-ului, unul dintre susținătorii vocali ai miliardarului american, are cele mai mari șanse să devină secretar de Stat.

Un oficial american a declarat pentru Associated Press că nu există nicio competiție pentru postul șef al Departamentului de Stat, iar cel care are toate șansele să preia postul este fostul primar al New-York-ului, dacă dorește.  Iar prioritatea sa ar fi combaterea organizației teroriste Statul Islamic, susține presa americană.

Fost primar al New York-ului în timpul atatcurilor de la 11 septembrie 2001, Giuliani a condus orașul în criza de după distrugerea clădirilor World Trade Center, lucrând cot la cot cu președintele George W. Bush.  

Amiciția dintre Trump și Giuliani este arhicunoscută, fostul primar fiind un suporter al noului presedinte și unul dintre cei mai vocali apărători ai acestuia  din timpul campaniei electorale. 

El a atacat-o în mod repetat pe Hillary că a încălcat legile prin modul în care trecut informații clasificate prin serverul privat de e-mail când ea era secretar de stat și a acuzat nereguli grave la Fundația Clinton.