ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stabilit în Rusia, actorul francez Gerard Depardieu lansează atacuri dure la adresa Occidentului. Acesta consideră că lumea a ajuns să fie condusă de giganții ai tehnologiei și de mediul online și își critică dur compatrioții din țara natală pentru stilul de viață 
 
Odată plecat din Franța, Depardieu și-a cumpărat o casă în Belgia, apoi a devenit cetățean al Federației Ruse în 2013. Presa a scris la acea vreme despre problemele sale cu Fiscul. Actorul, ajuns acum la 68 de ani, susține că altceva l-a determinat să renunțe la țara sa natală.
 
„Contrar tuturor lucrurilor spuse de jurnaliști, nu problemele cu Fiscul m-au făcut să plec. Nu. Dacă asta ar fi fost cauza, aș fi plecat mai devreme! Îmi plăteam obligațiile, nu mă plângeam", a spus actorul pentru Le Figaro. „Ceea ce nu suport, iar din cauza asta țara mea mă deranjează, este că francezii sunt triști ca moartea", a continuat el. „Ei nu îndrăznesc nici măcar să se uite la pământul lor, deoarece le e rușine. Franța este o țară foarte frumoasă, dar cu oameni pierduți", a adăugat actorul.

„L-am depășit pe Orwell. Suntem în Fauna spațiuluia lui Van Vogt, unde nimeni nu mai înțelege nimic. S-a terminat cu votul universal, acum suntem conduși de Apple și Zuckerberg", a încheiat Gérard Depardieu.