ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul german al Justiției, Marco Buschmann, și ministrul Familiei, Lisa Paus, au înaintat un proiect de lege numit al „autodeterminării”.

Proiectul va fi prezentat oficial de către coaliția de guvernare pe 30 iunie și se dorește ca el să înlocuiască legea din 1980 care reglementează „transsexualitatea”.

Buschmann, care reprezintă în guvern Partidul Liber Democrat, și Paus, care reprezintă Verzii, au calificat ca „degradantă” vechea lege, deoarece aceasta prevedea ca persoanele care doresc să își schimbe sexul din punct de vedere legal să treacă o serie de teste psihologice.

Între altele, erau întrebate de cât timp doreau să își doreau schimbarea de sex.

Cei doi inițiatori au considerat că acest lucru este jignitor. Minorităților LGBT nu trebuie să le pui întrebări și în general să nu le ofensezi cu nimic.

„Minoritățile LGBT sunt noile vaci sfinte din cultura noastră”, a comentat Jonathan Van Maren într-un editorial pentru LifeSiteNews.

Legea nu este nici pe departe amuzantă, așa cum ar putea părea la prima vedere.

Ea este mai degrabă sinistră, deoarece urmărește să folosească întreaga forță a Statului pentru a constrânge opinia publică să se conformeze, mai scrie Van Maren.

Se merge până acolo încât amatorii de schimbare de „gen” (noțiunea de „sex” este perimată și ofensatoare, pentru că ține de Biologie, adică de Știință) își pot satisface capriciul o dată pe an, schimbându-și identitatea legal.

Tot ce trebuie să facă este să meargă la Oficiul Stării Civile și să își modifice prenumele și genul.

Cei care vor continua să le spună pe numele vechi sunt pasibili de amenzi severe, ca să se învețe minte să nu țină cont de personalitatea Omului. Sau a Femeii. Sau... În fine.

Ministra Familiei a numit înaintarea proiectului de lege ca „o zi bună pentru libertate și diversitate”.

Ministrul Justiției, la rândul său, a spus că proiectul reprezintă respectarea „promisiunii (guvernului) unei libertăți egale și a unei demnități egale pentru toți”.

Legea se va aplica oricărei persoane care a împlinit 14 ani, sau oricărui minor amator de schimbare și care, dacă nu obține acordul părinților, îi poate târî pe aceștia prin tribunale, unde o instanță poate hotărî peste capetele genitorilor. Evident, „pentru binele copilului”.

Mai mult, părinții care manifestă prea mult zel pentru a le băga mințile în cap odraslelor zăpăcite de propagandă riscă să fie desemnați ca un pericol pentru copiii lor și să se vadă decăzuți din drepturi.