ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este cea mai cunscută figură din istoria omenirii, dar nu și pentru Google Home, care nu știe să răspundă cine a fost Iisus Hristos.

Utilizatorii de Internet au postat videoclipuri ale produselor Google care refuză să răspundă la o simplă întrebare: Cine este Iisus Hristos?

Revoltați, aceștia au acuzat Google Home de filtrarea deliberată a rezultatelor pentru a se potrivi propriei agende. Ei spun că, în ciuda faptului că nu oferă nicio informație despre Iisus, Google Home dă răspunsuri detaliate atunci când e întrebat despre Allah, Buddha, Muhammad și Satana, scrie Daily Mail.

Când a fost întrebat  „Cine este Iisus Hristos”? răspunsul general de la Google Home  a fost „Nu sunt sigur cum pot să vă ajut în acest sens".

Un alt dispozitiv inteligent, Alexa de la Amazon, a afirmat, de asemenea, că Iisus este „un personaj fictiv”, când a fost întrebat de un utilizator.

„Este destul de înfricoșător, este ca și cum Google i-a eliminat pe Iisus și pe Dumnezeu din această lume inteligentă virtuală", a spus producătorul David Sams pentru Fox News.

Sams a explicat că Google Home știa cine este el, dar nu l-a identificat pe Iisus. „Google Home știa cine sunt eu, dar nu știa cine este Iisus și cine este Dumnezeu", a spus Sams.

„Nu știu dacă există vreun vrăjitor care ia aceste decizii sau dacă este vorba de un fel de supraveghere, dar indiferent ce se află în spate, situația trebuie rezolvată imediat", a spus el.

Google Home vorbește despre Iisus când este întrebat despre Cina cea de Taină sau despre Sf. Petru, susțin alți utilizatori. „Știe cine sunt Sfinții Petru și Pavel și ceilalți apostoli, dar nu vorbește despre Hristos, Iisus, Iisus Hristos. Absolut mic”, a scris 'EvilVegan'.

„Muhammad, Buddha, Koresh (liderul unei secte religioase- n.r), toate acestea sunt recunoscute. Ca ateu, asta mă jignește ”, a scris utilizatorul.

Google Home este un dispozitiv conectat la internet care poate prelua comenzi vocale. Raspunde la întrebări, poate să redea muzica solicitată. Acționeaza ca motorul de căutare Google, doar că primește numai comenzi vocale.