ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trustul german de media Deutsche Welle (DW) dorește să contribuie la informarea și integrarea refugiaților printr-un canal de televiziune dedicat 24 de ore pe zi problemelor acestora, scrie broadbandtvnews.com.

Ca primă inițiativă, canalul TV în limba arabă al DW - DW Arabia - va fi distribuit în întreaga Europa de Vest pe satelitul Astra (19.2 grade est) începând cu data de 15 decembrie 2015. Serviciul se bazează pe un proiect de parteneriat dintre DW și operatorul de satelit SES (Societatea Europeană pentru Sateliți, cu sediul în Luxembourg) privind refugiații din Orientul Mijlociu.

Postul TV, care va fi transmis gratuit, va fi extins în următoarele luni într-un canal de informare și integrare pentru refugiați.

DW Arabia oferă știri și informații din și despre Germania în limba arabă 24 de ore pe zi. Canalul a fost accesibil până acum doar pe internet, de pe teritoriul Germaniei, în format live-stream, la adresa www.dw.com/arabic.