ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



În timpul dezbaterii asupra pachetului de redresare economică a UE, László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruța Koveși, procurorul-șef al Parchetului European, că e agent străin și a spus că Ceaușescu ar fi mândru de ea dacă ar vedea-o, transmite Hungary Today.

Kover a acuzat-o pe Koveși că și-a câștigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care și primari maghiari.

Liderul formațiunii Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA și Securitate

„Au fost acuzați complet pe nedrept, duși de la familiile lor în zori în mașina unei unități de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA și Securitate. Ei bine, dacă tovarășul Ceaușescu ar fi în viață, ar fi mulțumit dacă ar vedea ce fac în România ”, a spus László Kövér.

„În ce măsură România, ca stat, a rămas unul funcțional ca urmare a activităților sale îndoielnice, care erau evident motivate extern, las acest lucru la judecata alegătorilor români. Dar chiar credeți că noi ar trebui să fim alături de acest Parchet European care ar fi condus de imparțialitate, statul de drept?”, a  conchis Kövér.